Geweldige ervaring

Ik had een tandartstrauma overgehouden van de martelpraktijken van de schooltandarts, dit is nu geheel verdwenen en ga weer graag naar de tandarts, heb nu weer een geweldig gebit. Overigens was dit op de vestiging Groenewoudseweg

Vakkundig en altijd opgewekt !!!!

Fijne persoonlijke benadering

Kleinschalig op de bijleveldsingel door de mondhygiënist die zelfs alleen was en alles moest doen zonder receptioniste maar mijn super heeft geholpen, ik durf niet te zeggen hoe ze heet met achternaam

Vlot en deskundig geholpen

Ik heb het positief ervaren

Het ging vlot hoefde niet erg lang te wachten moest wel ter update formulier invul. By Het telefoneren voor afspraak maak moest ik erg lang wachten tot ik in gesprek kwam met hun en hun hadden verbinding probleem waardoor email.en sms vertraging kwam dat was het nadeel Na paar keer uitleg over beschermlaag gebeurde dat ook alleen op een aparte manier.heeft wel geholpen met laagje.vandaar dat ik ook vroeg.ze begreep my uiteindelijk wel aangezien ze de zelfde probleem had.werd vriendelijk behandeld en liep.zo weer naar buiten.

Zoals het hoort

Mijn ervaring is dat de mensen je met respect behandelen, de tijd nemen en echt naar je luisteren

Fijne praktijk

Een fijne klein praktijk met veel aandacht voor de patienten, klein en groot. Alle behandelingen worden goed uitgelegd. Heel professioneel en gastvrij.

Snel geholpen .

Ik had een ontsteking aan mijn kies . Toen heb ik gebeld en de zelfde dag nog geholpen . Snel geholpen en van pijn geen last meer .

Leuke ontvangst en een goede gebitsreiniging ondergaan

Spontaan team is duidelijk betreffende de behandeling.

Top, niet meer bang voor tandarts

Levenslang bang voor tandarts, door zorgvuldig werken, uitleggen wat ze doen en waarom, vrolijkheid, maar vooral de mens achter het gebit zien. Super blij met hun

Goede service en duidelijke uitleg

wordt altijd zeer netjes behandeld.

toppie

Prima behandeling

Snel en vriendelijk

Fijne mensen

Prima. En hieraan voorafgaand is mijn frame 2 x bijgesteld. Prachtig.

behandeling goed en best wel snel nadat ik belde.

Goed werken

Deskundig en aardig

Zie hierboven

Nvt

Nvt

prettige en deskundige behandeling

kan de behandelaar aanbevelen

prettige behandeling

De behandelingen zijn deskundig met aandacht voor de gevoelens/pijntjes van de klant.

Accuraat en vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen

Deskundig, vriendelijk & attent

mijn ervaring met mevrouw Senka Papric is heel goed; ze neemt de tijd voor je, is vriendelijk/attent, leeft zich in in de patiënt en bovenal deskundig.

Geweldige service en zeer vriendelijke tandarts

Ik weet niet hoe de tandarts heet, maar ze was net 1 dag in dienst en ging heel goed om met mijn moeder die Alzheimer heeft, in 1 woord geweldig!

zeer kundige en vriendelijke behandeling

titel spreekt voor zich

Prettige benadering en op tijd.

Kleinschalige praktijk. Maak soms wat zorgen over de parkeer mogelijkheid. Volgende keer weer Groenewoudseweg

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.