Zeer tevreden.

Tandarts Alex is professioneel, vakkundig en bijzonder vriendelijk.

Jammer

Het is toch altijd jammer dat je niet direct meer de behandeling direct kan laten uitvoeren zoals vroeger was. Echt een gemis. Verder niets op de kundigheid aan te merken.

Perfecte behandeling

Prima geholpen met verwijderen tandsteen.

Prima geholpen!

Ik ben prima geholpen, het duurde iets langer dan ik gewenst ben maar dit kwam door een uitleg over het poetsen.

Normaal

Normaal zo dat het hoort

Goede behandeling

Prettig en persoonlijke behandeling

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk ontvangen en goed uitgelegd wat er ging gebeuren en waar ik op moest letten bij het verzorgen van mijn gebit

Serverkundige geholpen

Zeer tevreden ik ben lichamelijk gehandicapt. Ik ben hier netjes geholpen. We hebben netjes de thee van mij genomen. Zelfs hun pa nog een paar minuten opgeschoten voor mij omdat ik eerder was door een taxi. Echt super bedankt. Nu geen pijnklachten meer.

Zeer goed geholpen zonder pijn

Ben altijd zenuwachtig door vroegere slechte ervaringen als kind bij de tandarts. Het valt me op dat ik dat nu niet meer heb. Alex is een rustige tandarts daar word ik rustig van.

Effectief

Afspraak maken gaat snel en effectief. We zijn goed gecontroleerd en hebben gepast advies gekregen.

Plezierige controle

Tandarts nam de tijd en was uitgebreid in het geven van tips. Erg fijn!

Eindelijk gebeurd er wat ik al lang wilde

Mijn tandarts is nieuw en ik weet eigenlijk niet hoe ik het moet zeggen maar ik heb wel vertrouwen in haar en dat ze mij wel goed advies geeft

Erg goed

Erg goed zoals altijd

Zowel in informatievoorziening alsmede uitvoer van het werk prima praktijk

Gewoon goed

Altijd goed en optijd

Prima ervaring

Als jong meisje had ik altijd een vreselijke hekel aan tandartsbezoekjes. En nu ga ik er lachend heen. Tandarts Alex is professioneel en ook nog eens gezellig! Wat een topper!

uitstekend

vriendelijk , als klant uitstekend behandeld

Al jaren bij deze praktijk, altijd naar tevredenheid

Professioneel en betrouwbaar

Deskundige arts Vriendelijk en attent

Professioneel en vriendelijk

Meedenkend en prettig in omgang. Zachte hand.

Vriendelijk, netjes en goed georganiseerd

Nvt

Helemaal top!

Zowel bij de mondhygiëniste als de tandarts een goede ervaring!

Goede ontvangst. Bijna pijnloze behandeling. Beter dan ik gewend was. Helaas gaat deze vriendelijke dame met pensioen.

Zoals altijd netjes geholpen door Alex. Vriendelijke man die zijn vak echt verstaat en duidelijk is en je gerust stelt.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.