Ondanks mijn eeuwige angst voor de tandarts weet men mij altijd op mijn gemak te stellen. En niet onbelangrijk; behandelingen worden altijg goed afgehandeld.

Geen lange wachttijd

Erg fijne tandarts:-)

Fijne tandarts

Fijne tandarts, goed overleg, vertrouwd

Vriendelijke top tandarts die tijd voor je heeft

Door mijn handicap kan ik moeilijk in de tandartsstoel zitten, maar ik krijg alle tijd en aandacht om goed te gaan zitten. Tandarts heeft alle aandacht, niet alleen voor mijn gebit maar heeft ook tijd voor een gesprekje over andere onderwerpen. Haar behandeling voert ze vakkundig en vlot uit. Top!

Prima geholpen

Goed geholpen. Vriendelijk en professioneel

eerste bezoek was goed

Ruime wachtkamer; weinig uitloop wb afspraaktijd. Vriendelijke, maar drukke receptioniste en idem tandarts. Verder kan ik nog niet veel zeggen.

Vriendelijk personeel

Heel goed..

Vriendelijk en correct geholpen.

Goed geholpen bij een acuut probleem. Dank aan de receptionisten als aan alex de tandarts

Goed gedaan

Geeft Duidelijke uitleg Neemt de tijd Voel me prettig en gehoord

Een duidelijk advies en meedenkend in een behandeling.

De communicatie is prettig en er wordt duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor een behandeling.

Empathische en rustig correcte eerlijke begeleiding.

Na vervelende tandarts ervaring in verleden. Nu weer een prettige ervaring gelukkig.

vriendelijk en deskundig

vriendelijk endeskundig vriendelijk en deskundig

Positieve ervaring

Vriendelijk ontvangen en tijdens de behandeling steeds op de hoogte gebracht van de voortgang van de behandeling.

Behulpzaam en de plek ziet er verzorgd en schoon uit

Alles zag er schoon en netjes uit toen we binnenkwamen. We werden netjes geroepen door de tandarts assistente en goed geholpen door de tandarts. Hij is erg vriendelijk, nieuwsgierig en geïnteresseerd in je, dus dat is fijn. Daarna werden we weer goed geholpen voor een nieuwe afspraak.

Ben erg bang voor de tandarts maar door Alex gaat het beter.

Alex neemt door zijn humor en geduld een groot deel van mijn angst weg.

De afspraak was keurig op tijd, vriendelijke tandarts en assistente.

Goed.

Zoals altijd deskundig en vriendelijk.

Alex top gozer

Alex top gozer ,goede tandarts

Lange wachttijd

Mijn afspraak begon 15-20 min later omdat de tandarts en mondhygieniste nog aan het kletsen waren in de kantine (was mijn indruk). Het vervelende was dat ik met mijn dochtertje was van 8. En aansluitend een afspraak had. Doordat ze te laat waren werd de volgorde ook anders. De tandarts kwam bij mij eerst kijken en pas daarna ging de mh aan de slag. Daarnaast moest een deel van de behandeling van mijn dochter worden opgeschoven omdat ik wegmoest naar een volgende afspraak. Ik meen mij te herinneren dat mijn vorige afspraak ook al uit liep.

Op tijd geholpen

Keurig op tijd aan de beurt. Ik moest zelf om half 9 op m’n werk zijn dus ik had de afspraak om 8.00 gepland

Prima geholpen

Vriendelijk, rustig en kundig geholpen.

Fijne tandarts praktijk

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid Naast natuurlijk goede behandeling

Alles prima en vakkundig

Zie boven

Goed en vriendelijk

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.