Zoals altijd netjes geholpen door Alex. Vriendelijke man die zijn vak echt verstaat en duidelijk is en je gerust stelt.

De beste tandarts die ik ooit heb gehad

Altijd vriendelijk en rustig als je zenuwachtig bent zetelen je gerust en vertellen precies wat ze gaan doen enz

Zeer goede behandeling.

Goede planning. Geen wachttijd en vervolgens een uitstekende behandeling. Geen verbetering nodig.

Heel erg prettig....ze vraagt en luisterd naar me en/of ik verdoving wil ....ook voor iets kleins . Dit maakt dat ik er weer heen durf . Erg prettige tandarts!

Prettig, deskundig en respectvol!

Er wordt goed gecommuniceerd en de behandeling is zeer deskundig. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts vertellen wat en waarom ze iets doen. Bij behoefte geven ze adviezen. Top!

Mooie lokatie en goed geholpen

Professioneel personeel, geeft goede uitleg en behandeling

word altijd vriendelijk en prettig geholpen

prettig en vriendelijke hulp

Vriendelijk en snel

Alex weet wie ik ben terwijl hij zoveel patiënten heeft. Hij is geïnteresseerd en geeft oprechte aandacht. Wel merk ik dat hij druk is en dit is ook terug te zien in de tijd die zit tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak. Dit was voorheen anders. Wens voor hem dat de patiëntendruk iets lager wordt zodat hij iets meer flexibiliteit terugkrijgt. In de huidige situatie kan hij bijvoorbeeld niet makkelijk ziek worden omdat hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en niet wil dat door ziekte afspraak met 3+ maanden verzet moeten worden. Wat betreft expertise, ik ben slechts voor controle geweest en mijn gebit is nagenoeg altijd goed. Hierover kan ik geen uitspraak doen.

Tandarts Alex Farcas is heel kundig en ook nog vriendelijk

Kwalitatief heel goede behandeling

Goedemiddag, Afgelipen maandagmiddag een goede en prettige behandeling ondergaan van de mondhygiëniste. Hoofd, dat Annelies, die me tot nu toe behandelde, gaat met pensioen in juli. Op welke dagen zou ik rond die tijd afscheid kunnen nemen? Hartelijke groet, Azerole Koning

Heel goed

De service is heel Klant vriendelijk Ook Als je een controle hebt Of iets anders Dan vertellen ze ook Stapje voor stapje Wat zij gaan Uitvoeren met je gebit

uitstekend

erg klantvriendelijk en meedenkend

Goede zorg en controle

Ben geweest voor halfjaarlijkse controle. Gebit goed nagekeken en foto's gemaakt.

Mijn ervaring van de laaste bezoek was uitstekend.

Vriendelijke tandarts en klantvriendelijk werd bij voornaam aangesproken dat gaf wel een vertrouwens gevoel,goed en snel geholpen,goeie snelle nette tandarts.

Gewoon tevreden.

Keurige benadering, duidelijke uitleg over wat er gebeuren gaat. En tevreden over wat er tot nu toe aan behandelingen zijn geweest.

erg goed

erg goed

Prima praktijk met prettig personeel.

Prima praktijk waar wij al jaren komen naar volle tevredenheid. Er worden geen onnodige dingen gedaan en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Goede communicatie, fijn geholpen

Goed geholpen. Communiceren op een prettige en duidelijk manier.

tevreden

tevreden

geweldige tandarts

Je wordt hier zeer goed geholpen en alle begrip voor angsten

Vriendelijkvriendelijk, aandacht, vakkennis en goed advies

De tandarts zag iets dat tot dusver over het hoofd was gezien, legde goed uit wat de oorzaak van een andere klacht was en gaf daarnaast duidelijk advies. Rustig en vriendelijk. Hoop dat ze blijft.

Vlotte ontvangst en behandeling.

Vlotte ontvangst en behandeling.

Snel klaar

Hoefde niet al te veel te gebeuren, was ook rustig dus direct doorverwezen naar een andere afdeling terwijl daar normaal een afspraak weer voor moet worden gemaakt. Super!

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.