Vriendelijk, vakmanschap prima tandarts en mondhygiënist.

Zeer tevreden. Al 10 jaar.

Vriendelijk en deskundig personeel

De behandeling werd goed en duidelijk aangeven wat ze ging doen.

Prettige sfeer

Hoewel ik een tweede keer moest terugkomen omdat mijn noodkroon de volgende dag al losliet toch een goede ervaring. Er werd meteen plaats gemaakt in de agenda en de behandeling verliep voorspoedig. Vriendelijk en kundig personeel.

Goed geholpen

Persoonlijke aandacht en efficiënt geholpen

vriendelijke benadering met goede uitleg

naam hulpverleners is mij niet bekend

Goede en zorgvuldige behandeling

Zowel de behandeling door de mondhygiëniste, Marielle, als door de tandarts, Saskia, als zeer goed ervaren vanwege de rust, de tijd, die er genomen werd en de betrokkenheid.

Fijne tandarts

Gebeld mocht direct de volgende dag komen mijn voortand weer prachtig gemaakt!!

Goede zorg en communicatie

Altijd vriendelijk, kundig en op tijd

Altijd goed geholpen

Altijd een goed advies

een fijne gemoedelijke praktijk

wij zijn afgelopen week in de praktijk geweest voor controle. we zijn heel goed geholpen en ok meteen goed geadviseerd over een eventuele beugel voor mijn dochter. De vorige tandarts liet het er een beetje van af hangen en kwam zelf niet met initiatief met betrekking tot de verzekering en alles.

Nog niet eerder zo kleinerend behandeld.

Altijd hele deskundige en begripvolle medewerkers gehad. Alleen de laatste keer viel mij erg tegen. Als er tegen je gezegd wordt, tot twee keer toe, dat je je gebit nioet hebt gepoetst vind ik dat wel heel lomp. Ben nog nooit met een ongepoetst gebit bij een tandarts geweest, ook nu niet. Als er iets niet goed mag je mij dit zeker zeggen maar niet op deze manier. Hier ben ik niet van gediend. Eerder nooit geen moeite gehad met medewerkers bij de praktijk, integendeel zelfs.

Prima!

Geen problemen altijd netjes en vriendelijk geholpen.

Prima praktijk, prettige mensen en zeer deskundig

Xx

fijne rustige aanpak, duidelijk

de doelstelling ligt duidelijk bij het hebben en houden van een goed gebit. Geen onnodige fratsen. Fijne sfeer. Wat nodig is wordt gedaan in goed overleg. Top!

Was altijd wel tevreden maar nu met echte pijnklachten kan ik niet terecht vanwege een tekort aan ta

Tis te gek dat je een maand moet wachten op een wortelkanaalbehandeling en een gat in kies. Ik heb pijn.

Kundige en betrokken tandarts

Fijne, betrokken en kundige tandarts.

Voldoende

Weer een nieuwe tandarts.. Het probleem dat ik maanden heb, wordt telkens met ‘flossen’ opgelost.. tja dat doe ik al. Het ging allemaal wat snel, tandarts moest snel weer door, net als de vorige keren, druk druk druk. De assistente nam wel tijd nadat de tandarts weg was voor het kleine beetje tandsteen wat er zou zitten, maar dat ging best wild.

Goed op mijn gemak.

Goed en netjes behandeld.

Prettig en deskundig

De mensen waren vriendelijk en daardoor voelde ik me op gemak. Daarnaast werden mijn tanden goed nagekeken en kreeg ik een goed advies.

Ik heb wel het gevoel met goede tandarts te maken te hebben.

Gehele ervaring is dat het allemaal wat onpersoonlijke is geworden en dan bedoel ik de bezetting bij de receptie. Verder het gevoel dat er in mijn ogen te snel een verwijzing naar een tand hygiënist wordt gemaakt.

Vriendelijk en kundig

Nadat ik ruim 30 jaar dezelfde tandarts had gehad, vond ik het best lastig om over te stappen. Maar het is me 100% meegevallen. De tandarts en assistentes die mij hebben behandeld zijn vriendelijk, kundig en leggen uit wat ze doen. Ik ben nu drie keer geweest en zie niet (meer) tegen een bezoek op. Enige minpuntje is dat de stoel niet optimaal is.

Mooi

Mooi

Duidelijke informatie

De tandarts was duidelijk in zijn taal en antwoorden.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.