Saskia is top,

Saskia kennen wij als familie al vele jaren. Naaaf haar eigen deskundigheid, is ze vooral ook in.staat om over haar eigen schaduw te stappen en waar nodig de expertise van collega’s te vragen.

Aardig, duidelijk en goede behandelingen

====

Redelijk tot goed.

Laatste paar jaren 4 andere tanartsen gehad. Naar mijn mening is dat te vaak.

Meerdere keren geweest, mijn klacht werd echt serieus genomen, zeer blij met mijn tandarts ( en assistente )

Fijne praktijk, vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen en Saskia is een fijne tandarts

Zeer goed.

Fijn geholpen, ze weten je gerust te stellen als het spannend is. Professioneel en goed advies voor mijn verzorging van mijn gebit.

op en top

geruststellend

Rustig en duidelijk

Prima!

Keurig op tijd behandeld. Heel vriendelijk personeel. Ze namen de tijd voor een vraag.

Volledig tevreden

Volledig tevreden

Professioneel

Goede service, prettige persoonlijkheid

Netjes, vriendelijk, en compleet

Deze tandartspraktijk zorgt voor een veilig gevoel bij een afspraak. De ontspannen sfeer gecombineerd met het actief geïnformeerd worden over wat er gedaan wordt helpt. Bij het aangeven dat ik ergens moeite mee heb/last van heb, wordt er so goed mogelijk op geacteerd. Naast de ingrepen krijg ik ook goed advies over hoe ik verdere schade kan voorkomen

Snelle afspraak en vlot geholpen!

Snel afspraak gemaakt na cal;amiteit en kon direct worden geholpen.

Zeer professioneel

Goed overleg geen lange wachttijden

Vriendelijk kundig personeel

de behandeling wordt uitvoerig besproken. Neemt de tijd voor je en al het personeel op de praktijk zijn even vriendelijk en behulpzaam.

zeer goede ervaring

Ze nemen alle tijd voor je, vriendelijk en professioneel

goed !

Snel, efficiënt

Zeer plezierig

Fijne communicatie, duidelijk en straight to the point.

Prima zeer tevreden

Alles verliep prima.Netjes en goede uitleg.Na de behandeling ziet alles er weer goed uit.

Geweldig veel geduld en goed advies

Goede communicatie over verloop behandeling.

Gekozen voor bleekbehandeling met vervanging vullingen aan de voorzijde, goede communicatie, duidelijke uitleg en uitstekend behandeld… Wel een lange zit….maar dat hoort erbij.

Slechte communicatie

Ik had een afspraak met tandarts en mondhygiëniste. Tijdens mijn bezoek bleek dat de tandarts niet meer werkzaam is. Het is beter om hierover vooraf te communiceren met de patiënten.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.