Slechte communicatie

Ik had een afspraak met tandarts en mondhygiëniste. Tijdens mijn bezoek bleek dat de tandarts niet meer werkzaam is. Het is beter om hierover vooraf te communiceren met de patiënten.

Zoals altijd prima.

Je bent meestal op de afgesproken tijd aan de beurt dus weinig wachttijd. Daarnaast altijd wel meedenkend ivm vergoeding zorgverzekering. Ben dus tevreden zoals het gaat. Het enige is dat er veel wisselingen zijn van de tandartsen/mondhygienisten.

Kundig met oog voor de patient

Met pijn naar de tandarts, bleken 2 ontstoken kiezen. Wortelkanaalbehandeling, 2 kiezen getrokken waaronder verstandskies, 1 gaatje geboord en een behandeling bij de mondhygiëniste. Kiezen trekken viel tegen, want pijnlijk. Maar de dames hebben me hier goed doorheen geholpen. Verdoving pakte niet goed, denk door de ontsteking. Voor de rest van de behandelingen weinig pijn gehad en goed geïnformeerd. Prima geholpen ook door de mondhygiëniste.

Fijne praktijk

Fijne praktijk met ontzettend prettige tandartsen en tandartsassistente, nemen alle tijd en leggen goed uit wat ze doen.

Super goede behandeling

Moest er komen voor de mond hygiënist en om een gaatje te vullen in de kies en alles verliep vlekkeloos zonder pijntjes. Ik ben super tevreden over mijn behandeling en daarom een 9 qua cijfer

Prettig en behulpzaam

Ik was er voor t eerst, na 30 jaar tandarts in Rotterdam. Iedereen is aardig en er was een prettige intake. Goed overleg mogelijk voor volgende afspraak.

Prima!

Was voor mij 1e kennismaking met nieuwe tandarts. Tandarts zeer vriendelijk en denkt mee inzake behandelingen. Voelde mij op mijn gemak! Ik vond het wel jammer dat bij het doorverwijzen naar de kaakchirurg deze niet de volledige info had ontvangen. Maar dit kan ook bij het secretariaat liggen.

erg vriendelijke en kundige medewerkers

ik ben heel lang heel bang geweest voor de tandarts, sinds we bij Saskia Okhuizen zijn gaat het veel beter. de hele praktijk straalt rust uit en de mensen zijn vriendelijk

Normal

It is a normal dental practice. Not the best I would say and not bad.

Ik ben in iedergeval blij met deze tandarts. Ze denken met je mee .en ze doen er alles aan om je niet bang te maken en ze stellen je op je gemak

Ik word gerespecteerd

Ik heb altijd wat moeite met de tandarts/mond hygiëniste omdat ik die prikkels heel naar vind. Er word echt met mij gekeken hoe het haalbaar is voor mij en dat vind ik erg fijn!

Vriendelijk

Fijn praktijk, vriendelijk.

Goede begeleiding en kennis.

Ik ben zeer tevreden.

Ik wordt vriendelijk en netjes behandeld. Er wordt een goede uitleg gegeven over wat er gebeurt of op een later tijdstip gaat gebeuren of nodig is te gebeuren .

Uitstekend geholpen bij pijnklachten.

Melde mij met pijnklachten. Door de tandarts adequate maatregelen genomen. Tandarts was vriendelijk en zeer correct.

Goede zorg

Ik ben tevreden over de zorg die gegeven is aan mijn zoon

Goed geholpen!

Prima.

Vriendelijke en kundige mensen.

Professioneel, kundig en vriendelijk.

Van afspraak tot en met behandeling verloopt alles zoals het hoort.

Prima, vriendelijk en professioneel

Was duidelijk op bovenstaande regel

Goede behandeling zoals altijd.

Ik heb een snelle controle van de tandarts gehad inclusief foto's gemaakt. Daarna geholpen door de mondhygiëniste voor onder andere tandsteenverwijdering. Communicatie was ook top. Ik moest wel ongeveer 10 minuten wachten voordat ik geholpen werd. Normaal gesproken duurt dit niet zo lang.

Uitstekend geholpen

Deskundige hulp

Altijd netjes, vriendelijk en deskundig

Zie hier boven

Goed geholpen en snelle service

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.