keurig

Prima ontvangen en goed behandeld

Prima ontvangen en goed behandeld. Wel vind ik het jammer dat er zoveel wissel is bij de tandartsen maar verder zijn ze allemaal ontzettend aardig, rustig en behandelen ze je met respect. Ik beveel deze praktijk zeker wel aan.

ieder keer weer een tandarts vind ik niet prettig

Jaren lang dezelfde tandarts gehad waarin je vertrouwen had. Nu vaak een nieuw gezicht.

Zie het volgende blok.

Ik was er voor het eerst voor een intakegesprek, dus kan nog niet veel beoordelen. Wel heel vriendelijke tandarts en medewerker. De ruimtes zijn enorm groot, vergeleken bij wat ik ken, en modern.

Altijd goed en prettig.

Altijd goed en prettig geholpen.

Eerste bezoek nieuwe praktijk goed bevallen

Praktische benadering

Tevreden

Ondanks de geregelde wisselingen van de wacht tevreden.

Een uitstekende praktijk met vriendelijk professioneel personeel.

Kundige mensen die alles uitleggen en stipt werken. Geen lange wachttijden. De patient en zijn/haar welbevinden staan voorop. Bij pijnklachten wordt direct ruimte in de agenda gemaakt en mag je langskomen. De praktijk is altijd ordelijk en schoon. Contacten met de medewerkers is altijd informeel en men denkt met de patient mee. Ik ben er altijd goed geholpen.

Goede voorlichting en een fijne behandeling

De mondass. stelde me op mijn gemak en vertelde wat ze ging doen en waarom. Prima.

Deskundige hulp

Ik had het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en ook goed gehandeld

Vriendelijk

Zie boven

Vlot en snel geholpen

Snel en goed

Vriendelijk professioneel en vlot

Dit was een controle bezoek. De eerste bij de 'nieuwe' tandarts Fatima. Ze gaf uitleg van wat ze deed en verwijderde meteen een beetje tandsteen dat ze zag. De assistente en tandarts werkten goed samen. Kortom de eerste indruk is goed. Die korte kennismaking is te weinig voor een totaal beoordeling. Wat betreft de praktijk als organisatie: het maken van een afspraak vind ik niet zo prettig als eerder, dat je zelf digitaal in het werkschema datum en tijd kunt vastleggen. Wachtkamer, vriendelijkheid personeel en parkeren zijn oké.

As always according expectations.

Very helpful, professional help.

Goed.

Goed ontvangst. Lieve vriendelijke tandarts. Rustig, legt alles uit wat ze gaat doen .

Goede behandeling

Prima behandeling

Prettige, naar mijn bevindingen professionele en gemotiveerde behandeling.

Vertrouwen in goede behandeling.

Correct, accuraat en prettig

Niet mijn favorite afspraak maar erg prettig dat ik mijn 76 jaar nog steeds de meeste van mijn tanden heb en geen gebit met dank aan de tandarts en de mondhygiëniste.

Was voor de afspraak aan de beurt en ik wordt altijd keurig geholpen, TOP tandarts!!!

De beste tandarts in twente

Alles weer goed

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.