Pijnloos

Ben er geweest om 2 gaatjes te vullen en zonder verdoving was het ook pijnloos

Goede zorg

In de laatste vraag wordt gevraagd wie mij als laatste behandeld heeft. De medewerker die de zorg van Annelies Boomars onverwacht overnam heeft zich niet voorgesteld. Later kwam ik erachter dat het Mariëlle was. In de praktijk heb ik geen informatie gezien wie er allemaal werken. Een aanrader: met foto’s

Bij afgebroken kies/vulling kon ik nog dezelfde dag terecht. Prima

Snele en ter zake kundige behandeling

Goede ervaring.

Alles volgens afspraak!

Snel en kundig geholpen met goed advies.

Een hele goede

Ik was best wel bang en zenuwachtig maar Alex en zijn assistent waren rustig en gewoon zo fijn.

goeie tandarts en vriendelijk

ze stellen je erg op je gemak en doen voorzichtig hun werk...prima zo

Zeer prettige en deskundige ervaring.

Je voelt de passie voor haar vak en die ze overbrengt om goed je gebit te verzorgen.

Fijne tandartsen wordt goed geholpen

Totaal niet happy als ik naar de tandarts moet,maar hier totaal geen problemen mee

Fijne tandarts

Ik kom graag met mijn kinderen en pleegkinderen bij Alex. Een super vriendelijke en uitstekende Tandarts. Ik probeer er altijd een gezellig uitstapje er van te maken ,zodat iedereen zonder angst en met goede moed hier heen gaat .En gelukkig werkt deze Tandarts daar ook zeker aan mee .

Redelijk

Ik vond de 1 e benadering nadat ik me gemeld had met de mededeling dat ik Een zijkant van de kies eraf had bijzonder onsympathiek. Kreeg een afspraak 2 maanden later.. omdat ik geen pijn had. Maar je kunt geen week rondlopen met een halve kies en dat het pijn gaat doen is logisch.. 2 dagen later gebeld en gelukkig kon ik terecht maar ik speelde met de gedachte om Bij de praktijk weg te gaan als ik net zo te woord gestaan werd als de 1 e keer.

Vertrouwd en vriendelijk

Nvt

Geweldige tandarts , maar beslist geen vriendelijke personeel .

Ontzettend afstandelijke assistente, dit zijn we beslist niet gewend geweest bij Tandarts Besseler . Maar voor Alex de tandarts een dikke 10 . Maar voor de volgende afspraak te gek dat je dan 2 maanden moet wachten voor de volgende behandeling .

Altijd vriendelijk

Veel geduld altijd een praatje maken .Stellen je gerust .

Deskundige tandarts en aardige assistente.

Brugverwijdering inclusief twee kiezen is perfect verlopen. Grote empathie en deskundigheid.

Goede en vriendelijke tandarts.

Pijnloos gaatje gerepareerd.

Prima zoals al die keren hier voor!

Vriendelijke ontvangst aan de balie na een korte wachttijd mocht ik me melden voor de controle. Alex die de controle deed was duidelijk in het uitleggen van zijn handelen en gaf duidelijk aan waar in de toekomst aan gedacht moet worden. Kortom prima!

Goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Minder tandarts vrees

Ik ben geen fan van de tandarts, maar je zal wel moeten. Bij deze tandarts luisteren naar je en stellen je gerust. Alle behandelingen gingen zonder pijn, dus vandaar ik 5 sterren geef.

Was hartelijk duidelijk en goed.

Een goede ervaring er werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten.

Goede behandeling

Ter zake doende en deskundig geholpen

Goede ervaringen

Altijd welkom altijd vriendelijk alles goed geregeld en bijna geen wachttijden

Zeer goed geholpen.

Had iets acuuts, kon snel terecht. Zeer goed behandeld.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.