Snel kan komen

Als ik een probleem met tanden heb kan ik zo snel mogelijk komen.

Goed en prettig

zie hierboven

Snelle service, leuke persoonlijke benadering.

Zeer tevreden over Saskia

Goede tandarts, goede assistente

Snel en goed geholpen nadat een vulling was afgebroken.

Vrijdag gebeld en de maandag er na geholpen.

Prima als je anderen over je mondzorg wilt laten beslissen.

Mijn ervaring is dubbel. Een zeer goede tandarts gehad voor een wortel kanaal behandeling, maar die werkte op een andere locatie. Vooral lastig dat de tandarts besluit over mijn mondzorg zonder dat ik hier een stem in heb. Een van de tandartsen heeft 3 jaar geleden een verstandskies beschadigd. Dit was volgens hem niet erg want 'die moest er toch een keer uit' Hij raadde ook de mondhygiënist aan, maar dan wel een verwijzing naar een speciaal centrum waar operatief het tandvlees teruggelegd kan worden. De reguliere mondhygiënist zou geen nut hebben. Hier mee ingestemd, maar ondanks herhaaldelijk terugbellen is de verwijzing er nooit gekomen. Bij de voornoemde wortelkanaalbehandeling zei die tandarts dat de beschadigde kies er uit moest. De eigen tandarts kon hiervoor een verwijzing sturen zei ze. Deze gebeld, maar die wilde geen verwijzing geven omdat hij eerst zelf wilde kijken of hij hem eruit kon krijgen. Hiervoor gepast. Nu weer naar de tandarts geweest. Een paar gaatjes. Waaronder in twee verstandskiezen. Vullen wil de tandarts niet want dat is ' zonde van het geld'. De eerder beschadigde verstandskies moet er nu echt uit en ditmaal wel een verwijzing voor de kaakchirurg. De tandarts heeft dus ook meteen verwezen voor de andere verstandskiezen. Ik mag nu ook naar de mondhygiënist. Gewoon bij de tandarts zelf. Jammer dat dit eerder niet mocht, inmiddels jaren verder...

Prima te woord gestaan door zowel ondersteunend personeel als het behandelend team.

Prima behandeling

Prima behandeling, duidelijke uitleg, fijne en vriendelijke tandarts en assistente.

Prettige behandeling

Ik werd geholpen worden door de nieuwe Fatema Sultana. Vriendelijke dame. Ik had een flink afgebroken kies die snel keurig aangevuld werd. Helaas brak deze de volgende dag af. Ik ben toen geholpen bij de tandartsenpost. Daar is een beetje geboord en er werd er een bandje om de resterende kies gedaan. Vervolgens gevuld. De constructie is nu steviger.

vriendelijk en professoneel personeel

wordt altijd netjes en goed geholpen vertellen wat ze gaan doen en waarom.

Prettig. Ik werd behandeld door tandarts Fatema Sultana. Heel vriendelijk, keurig en deskundig.

Geweldige service

Goede tandarts, vriendelijke mensen, goede service

Prima en professionele zorg en advies

Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en een goed eindresultaat, verder altijd goede en professionele behandelingen

Vriendelijk en goed geholpen

Ik ben verhuisd van Denekamp naar Enschede. Alle gegevens van de vorige praktijk waren aanwezig. De tandarts heeft ze bekeken en mijn gebit gecontroleerd. Mijn ervaring was heel plezierig.

Professioneel

Snel en accuraat

Heel goed

Direct geholpen geen wachttijd heel goed

Goede tandarts

Goede behandeling er wordt verteld wat er gedaan wordt ,en bij de mondhygiëniste gaat het ook goed

Slecht behandeling

Behandeling was pijnlijk en hardhandig. Voor behandeling aangeven dat ik last had van een wondje in m'n mond. Dus dat het extra gevoelig was. Hier werd niet naar geluisterd. Erg jammer. Behandeling werd uitgevoerd door madine.

Zeer deskundig

Erg netjes engoed en pijnloos geholpen met name de pijn lose verdoving injektie

Prima mondzorg

Kleine reparatie was nodig.Met verdoving helemaal zonder pijn dus helemaal goed.

Ze hadden me uitgelegd wat ze gaan doen. Als ze gaan verder iets doen, vragen ze of je akkoord gaat.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.