Plezierig geholpen

Wordt gerustgesteld door Alex

Snel geholpen en deskundig advies

Snel geholpen en deskundig advies

een geweldige tandartsenpraktijk

dit is een tandartsen praktijk waar je je als patiënt thuis voelt, de mensen waar je mee te maken krijgt zijn vriendelijk en bekwaam.

mijn gebit volledig in de handen van mijn tandarts

zoals hierboven omschreven

Zeer vriendelijk en kundig

Zelfs voor een angsthaas was het niet vervelend om in de stoel te liggen. Ik kreeg uitleg over het goed schoonhouden van mijn tanden en tandvlees, ben geholpen door professionals!

Vlot en prima geholpen

Snelle afhandeling en ook nog tijd voor een praatje

Top , vriendelijk en op tijd

Gewoon goed

Klasse

Geen klachten, alles is goed en leuk gegaan met de Spaanse tandarts.

Slecht

De tandarts is niet duidelijk en luistert niet naar mijn zorgen.

Altijd gerustgesteld

Mijn tandarts vraagt voor de behandeling hoe ik er bij zit, super fijn. Zo heb ik aangegeven deze keer zenuwachtig te zijn waardoor ik door hem gerust werd gesteld en gelijk rustiger de behandeling in ging. Hij praat mij bij wat die gaat doen, hoe die het gaat doen en bij de behandeling praat hij mee met het proces. zo weet ik ook ten alle tijden wat er aan zit te komen

Fijne en deskundige praktijk

Je wordt altijd goed en fijn geholpen Er is 1 minpunt: op de website staat geopend om 8 uur , dan wel je gelijk om 8 uur omdat je spoed heb krijg je bandje de praktijk is geopend om 8,30 uur

Gewoon goed

Altijd vakkundig geholpen met een mooi en goed resultaat

prettig

goede service

uitstekend

Vlot en vakkundig

Al mijn vragen werden beantwoord en ik kreeg adviezen, waar ik wat mee kon en tips.

Deskundige beoordeling

Ik zag er tegenop om te komen maar deze mondhygiëniste heeft me geen pijn gedaan.

Alles was positief

Heel terveden

Vandaag was ik bij mevrouw Ockhuizen. Heel tevreden, Snelle controle, ook nog een poetstip gekregen, heel fijn.

Ik werd goed en vriendelijk geholpen

Tijdens mijn bezoek werd ik vriendelijk ontvangen. Ik werd goed en duidelijk geïnformeerd over alles wat nodig was en werd totaal pijnloos geholpen.

Fijne medewerkers

Het ligt er enorm aan wie de behandeling doet, maar ben ondertussen zeker over mijn tandarts angst heen door een paar geweldige medewerkers!

Alex legt het altijd zeer goed uit ondanks dat ik bang ben wat er gaat gebeuren

super geholpen

Vriendelijk vakkundig en snel geholpen

fijne tandarts

goede tandarts

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Ik had een noodvulling gehad die door een noodtandarts gemaakt was, deze vloog er 2 keer uit. Hier kreeg ik een vulling die speciaal vastgezet was en deze blijft zitten

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.