Geweldig en vriendelijke

Fijn een vaste tandarts te hebben. Saskia Okhuizen

Je wordt prettig geholpen door haar.

Goede service en kwalitatief goede behandeling

Het laatste tandartsbezoek was alweer even geleden, ik belde om snel een afspraak te maken. Het was onmiddellijk mogelijk die middag langs te komen voor de controle, doordat er een plaatsje vrij was gekomen. Dat vond ik heel fijn. Twee dagen later was er al een plaatsje voor de mondhygiëne. De tandarts had weliswaar een gaatje over het hoofd gezien, maar het werd door de mondhygiëniste gevuld. Daarmee ben ik snel geholpen. Service zoals ik van Tandartsen Kottenpark Centrum gewend ben.

Prima geholpen

Leuke zeer kundige tandarts en idem assistent.

prettig en vakkundig

Mijn probleem ,een stuk van mijn kies afgebroken werd vrij snel vakkundig en prettig door de tandarts gerepareerd. In eerste instantie zou het pas over 5 weken kunnen gebeuren, maar ik werd snel gebeld toen er een afspraak was uitgevallen.

Verzorgt

Fijne artsen.

Goede ervaring

Zeer vriendelijk

Vriendelijk geholpen.

Teleurgesteld omdat ik graag direct geholpen had willen worden.

Apparatuur was defect om m’n tandsteen te verwijderen. Helaas moet ik dus nu weer een nieuwe afspraak maken onder werktijd.

Goed geregeld hoor

Zoals altijd fijn

Goed en op tijd

Tandarts heeft naam wel gezegd, maar ik weet het niet meer, was vriendelijk en goed.

Werd prima geholpen

Werd prima geholpen. Hoefde niet te wachten. Zeer vriendelijke tandarts en assistente

Snel geholpen

Goede tandarts

Snel geholopen

Ik had een kapotte kies en kon na gebeld te hebben gelukkig de zelfde dag nog terecht.

Goede tandarts

Flexibel in afspraak wijzigen. Bellen zelf ook om eventueel eerser te kunnen komen. Erg fijn. Ook de behandelingen zijn soepel en behendig.

Goed en snel behandeld

Very good clinic, and doctor Alex! Thank you

Very good clinic, and doctor Alex! Thank you

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Altijd vriendelijk en goed advies

Gelukkig heb ik een goed gebit waardoor ik binnen enkele minuten weer buiten sta, maar Alex is een zeer vriendelijke en voor mijn gevoel vakkundige tandarts. Doordat mijn behandelingen niet verder gaan dan een halfjaarlijkse controle, kan ik niet meer vertellen dan dat ik altijd goed advies krijg.

Doet het. Vrijwel pijnloos

Prima tandarts

super goed

ik wordt met geduld en respect behandeld en ze houden rekening met mijn beperking

Prettig geholpen

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Super goed

Zeer vriendelijk

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.