Goed en duidelijkheid wat vooraf zo gebeuren

Geen lange wachttijden deskundige .

Altijd weer fijn om hier te zijn.

Ik kom hier al 55 jaar. Vriendelijk, behulpzaam, deskundig, werken goed samen. Ruime wachtkamer.

Vriendelijk en vakkundig en sociaal

Goede vakkundige behandelingen.

klantvriendelijk, deskundig en zonder poespas

Klant is koning !

Leuke dame, Top tandarts, wil niet anders.

Prima!!’

Hoeft verder geen betoog!!

Zeer klantvriendelijk

Zeer professionele behandeling

goede verzorging van de mondhygiëniste en tips over het schoonhouden van het gebit

Ze doen het voor mij goed

Mijn ervaring is op dit moment goed hoop alleen dat ik sneller geholpen word loop er al 2 half jaarmee

nvt

nvt

Super goed

Goede ervaring professioneel

Goede en zorgvuldige tandarts

Ik ben heel tevreden over de behandeling, controles en communicatie van mijn tandarts

goede uitleg en vriendelijk

wanneer ik hier kom wordt er altijd goed uitgelegd wat ze doen en waarom ze het doen.

Deskundig, vriendelijk en aandacht en ruimte voor de mens in de cliënt!! Uitstekend dus@

snel aan goed geholpen

aardig en goed behandeld

Hartelijke ontvangst, uitstekende behandeling

Ik ben al vanaf de start van de Biezen klant, eigenlijk al toen ze nog in de Radboud zaten... Al die jaren perfect!

Prima!

Vriendelijk, deskundig

Prima, fijn personeel.

De mensen denken goed met mij mee.

Prima ervaring en behandeling

Bij mij was sprake van een nogal ingewikkelde behandeling achter in mijn mond. De tandarts was uitermate deskundig, rustig en stelde mij op mijn gemak. Daarnaast gaf ze goede informatie over de behandeling en de voortgang. Ondanks dat ik geen verdoving heb gehad heb ik totaal geen napijn gehad.

Heel goed.

Want ik was bang en ik maakte me zorgen maar tandarts en asistan zijn goed werken. Bedankt.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden.

Hele fijne tandarts

Het personeel is heel vriendelijk en kijken naar jou mogelijk heden. Ik vind het heel prettig daar.

Zorg voor patiënten altijd voorop

Fijne praktijk waar de patiënt echt voorop staat. Ik voel me er altijd prettig. Betrokken behandelaars die mij altijd weer goede tips geven. Fijne praktijk met een vriendelijke uitstraling en expertise.

Aardige medewerkers,goede uitleg over de te verwachten behandeling.

Aardige medewerkers,goede uitleg over de te verwachten behandeling. Vandaar de 5 sterren .

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.