Genoeg tijd wordt besteed aan de behandeling. En prima ontvangen.

Rustige omgeving

Altijd vriendelijk

Klantvriendelijke behandeling

Positieve ervaring

Snel geholpen

Goede uitleg met wat er gedaan ging worden of gezegd wat er werd gedaan

Fijne behandeling

Goede uitleg

Niets aan toe te voegen.

lossen alles goed op

zijn nog in behandeling komt goed

Super.Alles goed georganiseerd.

De tandarts was geweldig.Ze legde heel goed uit bij alles wat ze deed en was heel rustig en vriendelijk..Dat geldt ook de rest van het personeel.

Prima in orde.

Vriendelijke goede behandeling.

Uitmuntend.

Top.

Erg grondig en vriendelijk

De mondhygieniste is communicatief, zeer vriendelijk en maakt grondig schoon. Absoluut de moeite waard!

Geweldige preventie assistente

Betul, je bent een zeer kundig preventie assistente. Neemt de tijd en werkt nauwkeurig. Voelde me er meteen goed bij. Probleemloze behandeling gehad. Bedankt voor de goede service!

Altijd goed

Ik ben zo tevreden met deze tandarts praktijk en iedereen bedankt

Helemaal perfect.

Keurig op tijd volgens afspraken. Prima behandeling door tandarts en mondhygiëniste. Goede uitleg wat is uitgevoerd.

Prettig contact en goede behandeling

Goede georganiseerd en prima service.

Vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Fijne sfeer & goede uitleg.

Altijd positief behulpzaam en vriendelijk

Goed geholpen

Gewoon goed

Prima geholpen! Bij twee van de volgende vragen wordt gevraagd wie mij mij geholpen heeft. Haar naam staat er niet bij, maar het was Marit

Fijn geholpen

Duidelijke uitleg van de tandarts en mondhygiënist bij iedere handeling.

Goed geholpen

Gewoon toppie

Loop hier al al zeker meer dan 40 jaar zou geen reden weten om over te stappen

fijne behandeling, met zorg en aandacht

Heel goed

Vriendelijk ook met binnen komen

Receptioniste vriendelijk met binnen komen vind ik zeer belangrijk. Ook met de tandarts gesprek goed verlopen .

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.