Nieuwe tandarts goed.

Zeer tevreden over Ali de nieuwe tandarts! Ik heb deze mail wel ontvangen maar de nieuwe afspraak niet!

Het is niet mijn favo uitje.

Het is niet mijn favoriete uitje maar ik vind wel dat ze proberen om op je te gemak stellen.

Vriendelijk geholpen

Prima !

Vriendelijk en kundig.

Goed geholpen, ingrijpende behandeling, resultaat prima dus zeer tevreden

Met aandacht

Er werd door Ali met aandacht naar mijn gebit gekeken en er werd tijd genomen voor uitleg.

Prima locatie uiterst bekwaam en vriendelijk personeel.

Fijn locatie, altijd vriendelijk personeel en behulpzaam.

Prettig

Goede zorg

Snel, duidelijk, vriendelijk.

Goede uitleg.

ik ben erg zenuwachtig altijd en ze houden er goed rekening mee

Vriendelijk geholpen

Heel prettig geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd.

De dienstverlening bij deze tandarts is teleurstellend en onprofessioneel

Ik schrijf deze klacht om mijn ongenoegen te uiten over de behandeling die ik op vrijdag 13 oktober 2023 heb ontvangen bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen. Ik was op die dag ingepland voor een gebitsreiniging, uitgevoerd door een mondhygiëniste. Voorafgaand aan de behandeling voerde de mondhygiëniste een kort gesprek met mij over mijn dagelijkse mondhygiëne. Tijdens dit gesprek heb ik expliciet gewezen op een gevoelige tand aan de voorkant (snijtand), die eerder gedeeltelijk was afgebroken en nu is gerepareerd met composiet. Ik heb herhaaldelijk benadrukt dat tijdens de behandeling voorzichtigheid geboden was bij dit gedeelte van mijn tanden. Helaas werden mijn verzoeken en suggesties tijdens de behandeling genegeerd. Het gevoelige gebied werd met dezelfde intensiteit en druk gereinigd, wat resulteerde in het afbrokkelen van het opgebouwde composiet. De reactie van de mondhygiëniste was zeer onprofessioneel; ze zei dat "het bijna niet zichtbaar is nu" en stelde voor om op maandag een reparatieafspraak te plannen (dat wil zeggen, over 3 dagen). Ondanks mijn verzoeken en het feit dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan, heeft de mondhygiëniste besloten om pas op maandag met een beschikbare tandarts te overleggen over de mogelijkheid van een snellere reparatie. Helaas werd ik genegeerd en moest ik wachten tot maandag. Ik ontving geen excuses van de mondhygiëniste voor haar handelen. Op de dag van mijn geplande reparatie, maandagochtend, ontving ik een telefoontje dat de tandarts die verantwoordelijk was voor de reparatie ziek was en dat mijn afspraak moest worden uitgesteld tot woensdag. Ondanks mijn nadruk op de urgentie van de situatie werd mijn afspraak verplaatst naar het einde van de dag om 16:20 uur. Helaas liep de afspraak bijna 40 minuten vertraging op zonder voorafgaande kennisgeving. Op 19 oktober heb ik een klacht ingediend waarin ik benadruk dat ik het niet eens ben met het betalen van de kosten voor de uitgevoerde behandelingen. De e

Prima geholpen

Alles werd duidelijk aan mij uitgelegd

Zowel communicatie als behandeling verliep goed. Klein aandachtspuntje is dat soms wachttijden van enkele maanden, aan de lange kant zijn. Maar wellicht is de huidige situatie anders...

OK

NVT

Redelijk

We gaan gewoon door

respectvol en deskundig

Ik ervaar de praktijk als prettig met een grote mate van deskundigheid waardoor ik me in goede handen weet.

Gewoon goede zorg

Meedenkend, goede adviezen, houden aan afspraken en aardig personeel

mmmmm

mmmmm

Geldklopperij

Jullie moeten je naam veranderen in samenwerkende met CMIB

herstellen van gemaakte fouten

De huidige tandarts doet haar best om iets te Aken van de fouten die de vorige tandarts gemaakt heeft. En waardoor mijn gebit nog erger is aangetast dan door mijn aandoening.

Nicole: ze doet me geen pijn en geeft toch mijn gebit weer shine!

Altijd beetje bang om naar de tandarts te gaan, eenmaal in de stoel wordt er goed met me omgegaan en word ik prettig behandeld, ook de medewerkers aan de receptie doen hun werk goed: altijd duidelijkheid over afspraken, ook als deze bijv. t.g.v. ziekte van een tandarts, verzet moeten worden.

De vakkundigheid Is heel erg goed van de Mondhygiënist

Loes is heel erg goed in haar werk. Ze verteld wat ze doet en neemt er de tijd voor. Ze is zeer vakkundig.

Uitstekende service , vriendelijk en bekwaam.

Stukje van n kies plus vulling brak af. Ik kon de volgende dag al terecht en werd goed geholpen door zeer aardige tandarts plus haar assistente. Er moest aan de nieuwe vulling nog wat bijgewerkt worden en ook dat kon nog dezelfde dag . Hulde !

fijne tandartspraktijk

altijd goede behandelingen en stelt patient gerust

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.