Zorg, aandacht, luisterend oor.

afspraak maken is lastig, uitvoering afspraak is prima

xxxxxxxxxx

Snel

Ik vind het een beetje apart dat ik nu alleen een controle krijg en dan nog een ander moment moet terug komen om bijvoorbeeld tandsteen te verwijderen terwijl dat eerst wel allemaal in een afspraak was!

Geweldig behandeling

Totaal geen pijn gehad ondanks dat t niet verdoofd was

Goed werken.

Bedankt voor alles.

Goed maar wel snel

Goede maar wel snelle controle

Prima !

Prima !

Kundig, vertrouwd en vriendelijk

Attente tandarts

Ik zit al sinds klein af een bij de Biezen. De laatste jaren zijn de bekende tandartsen met pensioen gegaan, en daarvoor in de plaats zijn er jongere tandartsen voor terug gekomen. Ik heb twee van deze tandartsen gehad en beide waren zij goed en erg attent. Ik ben maandag geweest omdat mij vulling vervangen moest worden. Ik heb twee verdovingen moeten krijgen, omdat ik nog wat voelde toen zij dichter bij de zenuw kwam. Uit eindelijk nog steeds gevoeld, maar gelukkig was het snel over. Beide de tandarts als de assistente merkte dat ik erg zenuwachtig was en waren erg attent om mij op mijn gemak te laten voelen. Ik ga nog steeds niet graag naar de tandarts, maar het attente en zorgzame helpt wel enorm.

Ik heb fijne ervaring gehad

Ik heb prettige ervaring gehad

Perfecte behandeling van mondhygiënist

Goede service en perfecte reiniging van de tanden

Tevreden klant

ondanks grote behandeling toch zeer tevreden over het resultaat

Goede info

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, welke uitgevoerd werden en in welke fase ze was. Ik vond dit erg prettig.

Een fijn praktijk

Zoveel tandartsen gehad waarvan Evi, Joyce en Nicole een van de betere zijn…

Behandeling goed, naheffing niet goed

Ik kreeg na de behandeling nog een naheffing van een deel die de zorgverzekeraar kennelijk nu niet meer vergoed (deze heb ik in de 54 jaar dat ik bij voormalig de Biezen kon nog nooit gehad.) Tijden veranderen natuurlijk, maar de reden van de rekening...het bekijken van foto,s...komt mij wel heel vaag en vooral creatief over. Als de foto's worden gemaakt En ook vergoed lijkt me het bekijken vrij noodzakelijk, anders heeft het maken ervan geen zin natuurlijk. ik hoop maar dat de toekomst niet te veel verassingen zal geven met dergelijke creativiteit met het versturen van vreemde en ook onbesproken en daardoor onverwachte rekeningen. ps..de aanbeveling naar anderen op 0 gezet doe ik altijd, ik ben tenslotte geen reclamebureau voor uw (en ander) bedrijf.

Gewoon geweldig!

Goed als altijd, en ik prijs de flexibiliteit van de diverse specialisten voor het kunnen omzetten van afspraken!

Geweldig!

Ik ben voor de 1ste keer bij Angelica geweest en vond 't zeer prettig. Zij en de assisent stelden mij op mijn gemak, waardoor de behandeling meeviel.

Heel fijn behandeld, goede uitleg!!

Goed!

Tevreden

Joy van Grinsvenis geweldig

Best goed

Rustig

Ondanls angst voor tandarts/mondhygiënist was dit een fijne afspraak, nicole is erg rustig en verteld wat ze gaat doen waardoor mijn angst verdwijnt.

Prettig

Ik ben bang voor de tandarts en was jaren niet geweest. Vroeger was t vullen van n gaatje een drama maar nu verliep t pijnloos en heel rustig.

Gemixt

Vriendelijk ontvangst en goede uitleg naar de kinderen. Ze werden betrokken tijdens de behandeling en gingen enthousiast naar huis. Daarin tegen kreeg ik zelf wel erg de indruk dat alle richtlijnen werd neergelegd als een “moeten” ipv een “advies”. Tevens vond ik het best heftig toen de tandarts zei tegen mijn 3 jarige dochter dat ze ziek kon worden van haar speen en duim. Ik ben van mening dat dit juist alleen maar de afweer opbouwt. Van mijn vorige tandarts ben ik gewend dat alles door hem zelf gedaan werd en nu zijn er meerdere mensen die we moeten zien. Mijn zoontje moest op korte termijn een kies getrokken krijgen echter waren de afspraak opties beperkt en kan dit pas in december.

Goeie service

Ik ben tevreden hoe de behandeling wordt gedaan alleen ik heb een minpuntje, dat de vervolgbehandeling die gedaan moet worden er een veel te lange tussenpoze zit, de ene vervolgbehandeling is over 3 weken en de volgende pas in februari 2024

Vriendelijk, flexibel en professioneel

Vriendelijk, flexibel en professioneel

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.