Goeie service

Ik ben tevreden hoe de behandeling wordt gedaan alleen ik heb een minpuntje, dat de vervolgbehandeling die gedaan moet worden er een veel te lange tussenpoze zit, de ene vervolgbehandeling is over 3 weken en de volgende pas in februari 2024

Vriendelijk, flexibel en professioneel

Vriendelijk, flexibel en professioneel

Al jaren lang mijn vertrouwde en deskundige tandarts

Ook al woon ik al geruime tijd niet meer in Nijmegen.Ik hou deze tandarts aan voor de deskundigheid en het vertrouwde gevoel voor wat zij mij weten te geven.

Heerlijk

Het is altijd heerlijk om naar de mondhygiënisten te gaan. En complimenten krijgen over je gebit.

Persoonsgerichte ondersteunende benadering

Ik vul geen verplichtingen in

Fijne en deskundige tandarts

De praktijk is erg fijn, iedereen is vriendelijk en je kan vrij snel terecht. De tandarts en de assistenten zijn deskundig en vriendelijk.

Professionele aanpak

Bij Joy onder behandeling geweest. Duidelijke uitleg. Goede ervaring.

Heb heel veel angst maar de tandarts legde alles heel goed en rustig uit dus zeer tevreden

geweldig

vriendelijk geholpen

Heel fijn geholpen

De dames namen echt de tijd voor mij

Op mijn gemak

Ik was erg nerveus en de tandartsen hebben mij heel erg op me gemak gesteld!

snel en vakkundig

b. willems de prothese vakman, brabander, net als ik, geeft veel vertrouwen

Ik moest met spoed mijn kiezen laten na kijken en het is geluk gelijk een oplossing ervoor en geen enkel.pijn gehad bij het weghalen van mij kies

Al jaren geweldig

Vertrouwde omgeving

Vriendelijk en vakkundig

Goed geholpen en vakkundig.

Ik werd snel en adequaat geholpen

Nadat mijn kies was afgebroken, kon ik nog dezelfde dag terecht en werd mijn kies meteen hersteld.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Goed geholpen fijne tandarts

Kom er al jaren prima geholpen. Veel vernieuwingen wel positief.

een fantastische zorg

een prima behandeling en fantastisch uitgevoerd

Ben weer zeer tevreden met de behandeling.

Zeer vriendelijke behandelaar, houdt echt rekening met de patiënt.

Hartstikke tevreden met Loes de mondhygiëniste

Al heel lang erg blij met Nicole, maar dit keer toch maar een andere mondhygiëniste en ook over Loes ben ik zeer tevreden.

vriendelijk, competent, communicatief

Zowel de arts als de mondhygienist ervaar ik als competent, zorgvuldig en vriendelijk. Ik zou niet weten wat beter kan.

ik heb een zeer fijne ervaring bij de tandarts

het zijn allemaal goeie en fijne tandartsen en mondhynisten.

Nou als ik opschrijf wat er niet goed was is dit en blijft dit vak leeg, bij binnenkomst zeer vriendelijke receptie, de tandartsassistente die mij kwam halen in de wachtkamer zeer vriendelijk en rustig, toen de tandarts gewoon geweldig stelt de patiënt zeer op gemak, geeft duidelijk aan wat ze doet en hoe ze het doet, en geeft ook duidelijk en goed advies

Goed en vriendelijk.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.