Erg vriendelijk

Goede uitleg en aandacht.alleen weet ik de naam niet meer van de mond hygiëniste

Aardige mensen die je met respect behandelen.

Zorgzame behandeling met regelmatig informatie hoe het ging met mij.

Fijn geholpen belangstellend vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen

Uitstekende behandeling, bijna geheel pijnloos

Ik heb me zonder verdoving laten behandelen, één vulling vervangen en één afgebroken kies gerepareerd De complete behandeling was bijna geheel pijnloos

goed behandeld

ik ben altijd erg zenuwachtig dus kan het niet goed beoordelen. Maar mijn tanden en kiezen worden goed behandeld.

Heel fijn personeel!

Ik voel me altijd erg welkom en word altijd goed geholpen!

Vriendelijk team, maar teveel behandelingen geïndiceerd.

Volgens mij staan staan uw medewerkers onder druk om zoveel mogelijk extra betaalde diensten aan te bieden. Ik zal dit opnemen met mijn verzekeraar. Nogmaals. Uw tandarts, de assistent en de balie zijn zeer aimabel. Hans Berntsen

In 1 woord Top!

De implantaloog heeft het hardstikke goed gedaan! De volgende dag kreeg ik een telefoontje hoe het met me gaat. Super!!

Kundig en duidelijk

Tijd voor de patient en duidelijke uitleg.

Goed werk

Goed geholpen

Ging snel en vakkundig. Dag er na werd nog geïnformeerd hoe het met de pijn ging.

Prettig

Fijne praktijk met vriendelijk personeel. Belden een dag na de ingreep hoe het ging.

Erg goede ervaring.

Tandarts top, assistente top. Prettige ontspannen sfeer. Voelde me op mijn gemak en mijn kies is goed hersteld.

Top ervaring

Vriendelijk personeel die alles heel goed uitlegt

Gewoon prima

Duidelijke uitleg en snelle behandeling, klasse gewoon

Alles werdt netjes uitgelegd wat ze gingen doen .En wat het vervolg is van de andere behandelingen

Prettig

Prettig ervaren, medewerkers zijn vriendelijk, professioneel. Goede bereikbaarheid.

Gerustgesteld

Na jarenlang niet bij de tandarts geweest ivm angst, was mijn eerste behandeling bij mondhygieniste Loes. De rust die ze uitstraalt en uitleg die ze tussentijds gaf zijn erg geruststellend en maken dat behandeling zonder stress verliep.

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima geholpen door Angelica.

Goede behandeling

Erg prettig dat er uitleg gegeven wordt wat de tandarts aan het doen is. De ligging in de stoel i.v.m. nekproblemen vond ik niet prettig.

Prima eerste gesprek met de tandarts.

Waarschijnlijk aan het begin van het traject implantaten en het eerste gesprek met de tandarts was informatief, helder en gezellig.

Prima, fijn geholpen

Ik mis een foto oid aan het plafond ter afleiding

Deskundig en klantvriendelijk

Zowel Loes als Jessica deskundig en klantvriendelijk.

Uitstekende ervaring

Zeer professioneel,goede uitleg van de behandeling en het traject erna

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.