Altijd goed en netjes geholpen.

helemaal goed

respectvol, duidelijk en prettig

Zie hieronder

Ik neem aan M v Lent Marit is? Bij haar ben ik geweest. Goed en zorgvuldig. Vriendelijk.

Goede behandeling

Goed en netjes geholpen en behandeld

Klantvriendelijk, zelfde dag kon ik terugkomen om probleem te verhelpen.

Klantvriendelijk. Adequaat geholpen.

Wordt altijd goed geholpen en ervaar geen pijn

Het ging super, ik ben erg tevreden

Tandarts is erg vriendelijk en gaat professioneel te werk. Ben erg tevreden en raad iedereen aan om hier als patiënt te komen.

Angelica is geweldig

Al vele jaren ben ik in goede handen bij Angelica. Ze is altijd zorgzaam en ze straalt een vrolijkheid uit waar je blij van wordt en ik me op mijn gemak voel. Haar aandacht voor detail is ongeëvenaard en ze weet altijd precies wat ik nodig heb. Daarnaast heeft ze een geduld dat ik echt bewonder. In de stoel ben ik nooit bang voor de tandarts, alleen als ze thuis komt zwaait er af en toe wat. Gelukkig kan ze ook geweldig koken! Voorlopig blijf ik nog wel bij haar.

Kundige mensen en goed georganiseerd

Ik kom er al zo lang. Ze nemen ook de tijd voor je en leggen alles goed uit.

Goede ervaring

Vriendelijk luisterend oor Rustige behandeling

Probleem met mijn kies snel opgelost

Er was een stukje van mijn tandhals afgegaan. Na een telefoontje en de mededeling, dat ik de volgende dag op vakantie ging, werd ik meteen uitgenodigd om te komen en werd er een tijdelijke vulling geplaatst. Een hele snelle en goede oplossing. Dank ervoor.

vriendelijk, informatief, deskundig

Aardige mensen, prettige behandeling, veel informatie.

Prima praktijk en zoals altijd kundig geholpen.

Prima praktijk en zoals altijd kundig geholpen door Angelica.

Een eigenwijze patiënt zoals ik hihi kan het niet beter treffen!

Netjes behandeld

Prima en deskundig

Deskundig en aardig

Zeer goed geholpen.

Personeel zeer vriendelijk en zeer bekwaam.

Fijne tandarts

Wat ik erg fijn vind is dat Marit elke stap verteld wat ze gaat doen. Bij mijn dochter van 9 zegt ze steeds hoe goed ze het doe waardoor de zenuwen bij mijn dochter afname. Ik vind het ook super dat er niet over je heen gepraat wordt.

Vriendelijk personeel en niet te lang hoeven te wachten is wel prettig

Als prettig ervaren.

Mijn laatste bezoek bij de mondhygiënist is het een prettige ervaring geweest.

Goed geholprn

Duidelijke uitleg wat ze aan het doen was.

Helemaal tevreden. Duidelijke uitleg wat betreft behandelplan.

Nemen de tijd, duidelijke uitleg. Vriendelijk

Heel fijn geholpen, prettige uitleg tijdens de behandeling

Super!

Ok

Relax en met beleid.

Goede vakmanschap

altijd even vriendelijk ook naar de mensen toe met een beperking

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.