Deskundig en klantvriendelijk

Zowel Loes als Jessica deskundig en klantvriendelijk.

Uitstekende ervaring

Zeer professioneel,goede uitleg van de behandeling en het traject erna

Goed en vriendelijk behandeld

Zoals ik hierboven al schreef

Fijne tandartsen die erg vriendelijk alles aan je uitleggen wat er allemaal in je mond gebeurd

Vlotte vriendelijke mensen, afspraak precies op tijd.

....

was allemaal goed

de behandeling was goed. aandacht. alleen met het tandvlees controle deed ze eg hard voelde als gehaast

zeer goed

mooi op tijd goed advies en goede behandeling

Gied en relax's.

Rustig en goede uitleg.

Nvt

Nvt

Gastvrij, vriendelijk en deskundig.

Je wordt vriendelijk ontvangen, hoeft nauwelijks te wachten, wordt goed geholpen en ze zijn deskundig. Ze verdienen alle vertrouwen.

Nooit de zelfde Tandarts

Ik ben ook deze keer vlug en kundig geholpen er was een stukje van een tand af. Maar zoals ik al vaker heb aangegeven krijg ik altijd weer een nieuwe tandarts Met als gevolg dat ze niet mijn achtergrond kennen en ik dus een bitje draag tegen het tanden knarsen En nu dus niet meer helemaal past. Dit was niet gebeurd als de tandarts je achtergrond kend. Neem toch eens mensen in vaste dienst zodat we een band krijgen vooral als je een zekere angst voor tandartsen hebt zoals ik mvg Am van Os

Gewoon goed

Ik ben voor het eerst bij Joyce de nieuwe tandarts geweest voor de halfjaarlijkse controle.moet zeggen ik heb het niet op tandartsen.lig altijd in de stoel met veel angst,zo nu ook weer.maar Joyce toonde begrip en nam alle tijd,ze kreeg het toch voor elkaar me gerust te stellen,zodat ik weer gewoon ging liggen,hulde

Snel en correct geholpen

Weliswaar weer nieuwe gezichten, maar snel en correct geholpen

Vriendelijk personeel

Ik ben zeer goed geholpen, de tandarts heeft tijd voor mij vrij gemaakt om mij te kunnen helpen.

Ben heel goed geholpen door Joy.

Vriendelijk niets was haar te veel.

Tevredenheid

De naam was denk ik puck weet niet zeker zeer vriendelijk hulpzaam goed schoon gemaakt en advies gegeven .ik ben erg tevreden over .

discontent

An appointment was set for me and I was examined without informing me that this service is in return for money. I am here as a refugee and new. I do not know the language.

Vriendelijk

Naar 2 jaar eindelijk ontdekt dat de pijn aan het plaatje ligt verder altijd vriendelijk geholpen

Fijne tandarts. Vriendelijk, werkt professioneel en neemt de tijd voor je.

slecht

Voordat mijn gebit/prothese klaar is/was een half jaar verder. Zit nu nog voor geen meter!!

Goede tandarts

Goeie tandarts. Ze houden rekening mee als je een bange patient bent. Aardige werknemers.

Lieve medewerker

Lieve mensen

Goede kundige behandeling en prettig warm contact

Zie boven

Goed werk verricht maar wachttijden veel te lang

Goed werk verricht maar wachttijden veel te lang

Heel tevreden

Heel goed en kundig geholpen

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.