Fijne tandarts

Ik had hele fijne tandarts ik vondt ook hele fijne dat ze uitleg wat ze ging doen. Fijne ervaring

Fijne tandarts

Hele fijne tandartsen zit hier en ik ben beetje bang voor tandarts . Maar tandarts stelde me rust en legt alles goed duidelijk uit wat ze ging doen .

Vriendelijk, meedenkend en vakkundig I I

Prima tandzorg

Vriendelijke tandartsen.

Ik voel mij er erg gerustgesteld

Er wordt rekening gehouden met mijn tandartsfobie. Hierdoor zie ik iets minder tegen de behandelingen op. Gewoon heel fijn personeel die aandacht aan je geven en uitleg. Ik ervaar de praktijk als heel positief.

Goed en op tijd geholpen

Geluykkig kon herstel in 1 x uitgevoerd worden. Geen dubbele afspraak, dus mooi snel mijn tanden weer in orde.

Great service and the people are so great at making you to feel comfortable and relaxed. The female dentist that did me teeth was extremely awesome and gentle along with her assistant. I love you guys keep up the awesome work. ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Especially the dentist.

Goed geholpen

Goed gesprek gehad goede uitleg en de dames waren echt heel lief en behulpzaam

Deskundig en klantvriendelijk geholpen

De mondhygiëniste is deskundig, eerlijk en erg aardig.

Uitstekend!

Ben er al heel lang patient, en wordt altijd vriendelijk en professioneel behandeld.

Fijne ervaring

Heel goed geholpen geen pijn.

Na aanleiding van me kiespijn moest ik een wortelkanaalbehandeling en ik was echt als de dood maar tandarts Marit is zo ontzettend lief en rustig en heeft me echt op me gemak gesteld de hele behandeling

Geen fijn gevoel bij 1 tandarts

Bij 1 van de tandartsen, voelt het niet fijn op de manier hoe ze met mensen omgaat vooral alsje pijn hebt en bang bent.

Vriendelijk en vertrouwd

Vind, het fijn dat er duidelijk besproken wordt wat de behandeling inhoud, en ook wat de stappen zijn tijdens de behandeling.

Fijne mondhygiëniste

Prettige ervaring bij mondhygiëniste. Grote nadeel aan jullie praktijk zijn de parkeerkosten na 12.00 uur

Zeer vriendelijke en deskundige tandarts en assistent.

Zeer vriendelijke en deskundige tandarts en assistent.

perfect en heel vriendelijk geholpen

Echt vakmanschap!!!

Helemaal goed

Heel klantvriendelijk, duidelijke uitleg en overleg m.b.t. behandeling. Betreft ook de dames aan de receptie

Prettig

Prettig

respectvolle en deskundige behandeling ontvangen

ik had kiespijn en was erg blij dat ik deze dag terecht kon mijn kies was ontstoken en moest hoogstwaarschijnlijk getrokken worden waar ik tegen op zag. de benadering en aanpak was professioneel en gaf mij vertrouwen waardoor ik gerustgesteld was.

Ik ben zeer tevreden over de zorg die STN-de Biezen mij biedt.

Ik ben al jaren tot volle tevredenheid ingeschreven bij deze tandartsenpraktijk. Onlangs heb ik een uitgebreidere behandeling gehad i.v.m. een gebitsprothese. Ook dat is prima verlopen. De zorg die mij geboden werd was accuraat, en ik ben heel positief over de uitkomst ervan. In het algemeen: de communicatie met de praktijk verloopt gemakkelijk, de afspraken kloppen altijd, en de bejegening van de behandelaars is professioneel en vriendelijk.

tevreden

Deskundig vriendelijk prettige sfeer

Fijne tandarts altijd snel geholpen

geweldig

ze zijn zo vriendelijk, leggen alles zo goed uit, werken netjes, kan me geen betere tandarts bedenken

Uitmuntend

Charlie is heel vriendelijk, adequaat en duidelijk, ook bij de receptie en de assistenten, we zijn zeer tevreden.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.