goede ervaring

Vriendelijk personeel.

heel fijn geholpen

geen lange wachttijd en een hele vriendelijke tandarts.

Professioneel

Professionele tandarts met oog voor detail. Rustig en vruendeljjk

Prima geholpen

Fijn dat ik met een afgevallen kroon direct terecht kon en goede behandeling/ noodvulling en adviezen kreeg

Fijne tandarts

UItstekend

Uitstekende behandelingen en service.

Vriendelijke tandarts

Aandachtspunt: afspraken lopen helaas altijd uit. Aangezien het tegenwoordig betaald parkeren is is wachten niet wenselijk.

goed behandeld

luisterd na patiënt

prima behandeling

prima behandeling duidelijk advies iets te lange wachtijd zowel aan de telefoon als in de wachtruimte.

Aardige mensen, goede zorg.

Persoonlijke zorg, erg vriendelijk en gezellig.

Fijne moderne praktijk

Fijne praktijk eerste keer geweest was erg zenuwachtig voelde mij meer op mijn gemak ook fijne lieve tandarts Joy. Ook veel moderner dan vorige tandarts en jongere tandartsen

Goed geholpen

Erg goed, maar ook duur

Degene die mijn gebit heeft gereinigt is zeer vriendelijk, communicatief, geduldig en zeer nauwkeurig. Hartstikke tevreden ermee! Echter schrok ik net wel toen ik de factuur zag.

Prima geholpen en prima uitleg en vriendelijk

Goed en vakkundig geholpen

Verkeerde advies en behandeling

Met geweld moest 1 implantaat verwijderd worden. 3 gaten konden ze niet dichten omdat die in holtes eindigen. Nog steeds geen oproep van het Radboud dus ik kan al 4 maanden amper kauwen. Ik heb veel last ervan en begrijp niet waarom ze mij niet meteen voor botopvulling naar het ziekenhuis stuurden terwijl ik dat al aangaf. Dit noem ik geld over de balk gooien. Toen Wil Franken er nog was werd ik veel serieuzer genomen. De nieuwe implantoloog is in Nijmegen

helemaal prima

Het is bijna leuk om naar de tandarts te gaan. Vriendelijk, duidelijke uitleg en professioneel voor zover ik dat kan beoordelen. Het voelt er veilig.

Fijn geholpen

Je wordt goed geholpen. Alleen jammer dat het een heel duur gebeuren is .en waarom moet je tegenwoordig zo vaak naar de mondhygiënist wand daar is de prijs echt schandalig duur je betaalt voor een half uur maar zit nooit langer dan een kwartier in de stoel. En dan die speciale foto's. Bijna €100 te gek voor woorden.

Vakkundig, zorgzaam

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en ook over de nazorg.

Goed gevoel

Bepaalde behandelingen naar de juiste persoon geeft goed gevoel.

Zeer goed en vriendelijk geholpen door mondhygiëniste, ondanks dat er geen tandarts aanwezig was.

Mijn mondhygiëniste heeft mij uitstekend geholpen. Zij heeft gelijk ook de halfjaarlijkse controle gedaan omdat er geen tandarts aanwezig was.

Ik was bij mondhygiëniste en weet haar naam niet meer maar was goede behandeling. Erg aardig en hield rekening met mij.

Snel en erg fijn geholpen

Stuk tand afgebroken maandag bellen kon gelijk terecht ondanks vakantie periode professioneel geholpen

Nicole is de beste

Nicole is de beste in mijn beleving tot nou toe kan nog niks over de nieuwe zeggen 1 heb ik er gehad die vond ik heel goed de 2e vond ik niks dus ben benieuwd naar de volgende die ik krijg

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.