Snel en deskundig geholpen

Was controle afspraak

Geen op of aanmerkingen

Altijd heel goed geholpen

Eindelijk is het gelukt mijn gebit prothese in orde te maken dit is een vakman

Goede ervaring

Netjes en fijne behandeling

niet echt vriendelijk

niet tevreden omdat ik niet verwacht had dat ik die behandelaar kreeg

Op mijn gemak.

Altijd goede advies en vriendelijk.

Ben tevreden

Geen klachten,

Deskundige en vriendelijke mondhygiëniste. Weet helaas haar naam niet (meer)

Attente en deskundige hulp

Ik ben aardig en deskundig geholpen door Nadine, tandarts in opleiding. Kon dezelfde dag gelukkig nog terecht.

Mijn tandarts en mondhijgens ben ik blij mij

Heel goed geholpen

Heel prettig behandeld

De tandarts heeft mij met veel respect behandelt

Kundige en meelevende/vriendelijke tandarts.

Het was prima

Mijn kies moest eruit, ze stelde mij goed gerust. Ik was blij dat het achter de rug was.

Ik heb 40jaar goeie tandartsen mee gemaakt en ben altijd goed geholpen.

zie uitleg en mening hier boven. Ga jullie verlaten ben verhuisd naar Malden. Groetjes Theo

Genoeg tijd wordt besteed aan de behandeling. En prima ontvangen.

Rustige omgeving

Altijd vriendelijk

Klantvriendelijke behandeling

Positieve ervaring

Snel geholpen

Goede uitleg met wat er gedaan ging worden of gezegd wat er werd gedaan

Fijne behandeling

Goede uitleg

Niets aan toe te voegen.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.