Goede behandeling / voorlichting

net

Warm ontvangen, goed geholpen.

Ik kom al jaren bij tandartspraktijk de biezen. De medewerkers herkennen je en onthouden belangrijke informatie. Mijn tandarts is vriendelijk, meedenkend en probeert mij zo goed mogelijk te helpen.

Beetje raar

Ik vroeg mij zelf af en toe af ,wie de tandarts was De tandarts of de assistente ,dit is niet op zijn plaats Verder goed en netjes geholpen

Fijne tandartsen wordt altijdt goed geholpen

Ik kan weer gewoon eten

Na een periode van ruim een half jaar kan ik weer normaal genieten van eten zonder dat mijn onder prothese door mijn mond beweegt. Ben in november begonnen bij de implantoloog en heb onlangs de behandeling afgerond bij de tandarts. Over de implantoloog en de tandarts ben ik uitermate tevreden en ook over de rest van het behandelend personeel

Gewoon goed

Zeer ervaren mensen , ondanks ik zeer bang voor een bezoek ben , weten ze me altijd op me gemak te stellen . Kortom een dikke plus

Prima, vakkundige mensen

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, zover ik kan beoordelen zijn de materialen en hulpmiddelen up-to-date.

Een hele fijne tandarts, legt alles goed uit,en ze heeft mij goed geholpen.

Heel goed

Het was zeer goed

Hele fijne, nog nieuwe tandarts. Veel vertrouwen in!

Al 45 jaar kom ik in deze praktijk. Alles is nu anders dan toen. Maar ik was toen tevreden en nu ook. De technieken zijn wel sterk verbeterd.

Vakkundig en vriendelijk

Prima vervanger voor Noortje.

Goed geholpen, goede uitleg. En plan gemaakt richting toekomst

Goed geholpen, goede uitleg. En plan gemaakt richting toekomst

Voelde mij de laatste x best goed op mijn gemak

Eerste x bij Joy, hele fijne tandarts

Prima en vriendelijk geholpen door Nicole

Heel prettig contact en heel fijn geholpen!!

Snel

Snel en fijn geholpen aan mijn afgebroken kies. Dit te benoemen waar ze deed, was het een fijne en prettige behandeling.

Als kind bang gemaakt door schooltandarts. Bij jullie zeer voorkomend en vriendelijk behandeld.

Perfecte vriendelijke behandeling

Ik kon gelukkig snel voor mijn uitzending weer komen.

Kundig en cliëntgericht.

Nicole Wijers neemt de tijd, is kundig en is zeer cliëntgericht.

Goede sfeer.

Rustig aldaar.

Gaf mij deskundig advies

vakkundig

Vriendelijk ontvangst, vakkundige mondhygiëniste en tandartsen!

Prima verzorgd

Betrokkenheid en vriendelijk personeel

Mijn ervaring is dat alles professioneel overkomt. Vriendelijke en deskundige tandarts die betrokkenheid toont en duidelijk is. Dit

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.