M.I. al eerder ingevuld

Fijn geholpen door een kundige specialist

Fijn geholpen door een kundige specialist (R. Coelho - van de Ven)

Goed kwaliteit en duidelijk uitlegging

Goed kwaliteit en duidelijk uitlegging. De klantenservice is ook top

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

Goed geholpen, prettige omgang

Een stuk vulling was afgebroken en dat werd hersteld. Er was genoeg ruimte voor vragen en ook de behandeling was uitgebreid toegelicht

Vriendelijk, zorgzaam en kundig

Dr. Allas is een bijzonder vriendelijke, zorgzame en kundige tandarts! Ik kan haar zeker aanbevelen.

Prima service, zelf zonder aanmelden via info aanmeld scherm

Prettige, vriendelijke en goede behandeling

Op afgesproken tijd begonnen en een prettige en goede behandeling.

Prettige ontspannen en vriendelijke sfeer

Als laatste de mondhygiënist gezien. Ik ben net bij de praktijk als patiënt dus ben haar naam even kwijt. Maar ze was heel vriendelijk behulpzaam en kundig. Kon mij ook goed adviseren

Professioneel en contactgericht

Er wordt een duidelijke uitleg gegeven bij de verschillende handelingen. De communicatie is persoonlijk.

Super! Mijn tanden nog nooit zoooo schoon geweest!!

Zeer leuke deskundige tandarts, deed alles perfect, dikke 10!!

Professioneel / vriendelijke benadering

Voel dat ik in goede handen ben.

Goede zorg

Altijd goed geholpen en deskundig

probleem met protese zeer snel verholpen

zeer correcte behandeling duidelijk professioneel mar met vriendelijk geruststellend caracter.

Fijne prettige lieve tandarts

Goed en snel geholpen

Heel goed en fijn geholpen

Mijn behandeling door Raquel is prima verlopen

Raquel heeft alles goed uitgelegd, secuur gewerkt en goed afgewerkt.

Fijn dat ik meteen terecht kon met gebroken tand!

Mijn eigen tandarts heeft me heel fijn geholpen.

Ontevreden

De onderprotese is zeer pijnlijk

Prettig

Meedenkende tandarts, makkelijk aanmelden met een scherm, fijne wachtruimte

Voor deze tandarts rij ik de grens over!

Sinds meer dan 20 jaar ben ik bij deze tandarts. Ook de verhuizing van Nijmegen naar Duitsland heeft hier niet tot een wijziging geleid. Ik voel me hier perfect begeleid bij controles, als er iets aan de hand is en met betrekking tot advies voor een orthodontist. Ik blijf trouw!

Professionals

Professioneel

Je wordt altijd keurig geholpen ! Zeer tevreden.

Kwalitatief zeer goed, geruststellend en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over Samenwerkende tandartsen.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.