Professional

Aardige en active mondhygiëniste

Goed geholpen en advies

Ik had er een prettige ervaring.

Het was prima het geheel maakte een professionele indruk. Ik vind een fijne Tandarts heb er nooit problemen.

Belangstelling en kwaliteit

Er worden geen overbodige of te vroege handelingen uitgevoerd

Professioneel en goed

Alles prima in orde.

Na vier vorige tandartsen, nu weer een nieuwe. Aardige tandarts, ik hoop dat ze wat langer blijft. Goede ervaring.

zoals altijd!

topkwaliteit en -zorgvuldigheid. Ik lever me altijd in alle vertrouwen over.

Werd goed geholpen

Zeer vriendelijk

Fijne controle

Fijne controle met een aardige tandarts, fijn dat je ook in de avonden terecht kan

behandeling ging volgens plan

helaas was er vertraging maar de behandeling was prima

Goede tandartscontrole

Controle en tandsteen verwijderen verliep prettig.

Prettige sfeer, adequate behandeling

Planning, behandeling in een gemoedelijke sfeer. Planning goed afgestemd.

Geweldig!

Fijne persoonlijk op mij afgestemde behandeling en service! Prettige communicatie.

Prima en snel geholpen

Wel nadat ik zo'n 20 minuten heb moeten wachten. Wat ik wel lang vond en niet geinformeerd ben over het uitlopen. Info kan helpen verwachtingen bij te stellen.

Een goede ervaring.

Ben een nieuwe klant bij jullie maar over mijn eerste bezoek ben ik zeer tevreden. De tandarts wist mij op mijn gemak te stellen en kwam zeer vakbekwaam over. Ook de dames aan de balie en aan de telefoon waren erg vriendelijk.

Vriendelijke medewerkers en een goede behandeling

excelent

Goede ervaring, Ik werd netjes geholpen en we hebben goed overleg om mijn gebit optimaal te houden ondanks dat ik wat hyper ben van de hartmedicijnen.

vriendelijke en veilige omgeving

De tandartsen zijn vriendelijke, kunnen me goed geruststellen wanneer ik op de stoel zit, en nemen de tijd om de duidelijk en helder te informeren wanneer er iets aan de hand is.

tandarts prima, mondhygieniste kan beter

Olleke is een fijne vertrouwde en professionele tandarts. De mondhygieniste was de derde in anderhalf jaar en liet de beoordeling en behandeling van tandvlees over aan de tandarts, terwijl het naar mijn idee ook haar vak is. Ze was verder betrokken en zorgvuldig.

Heb het gevoel, dat er voor mij gezorgd wordt.

Fijn contact. Fijne behandeling.

Prima ben tevreden zoals altijd in de praktijk

Prima behandeling door vervangende mondhygiëniste

Fijne behandeling, lieve tandarts, duidelijke communicatie.

Goed geholpen

Heel fijn dat ik met mijn klacht even langs kon komen tussendoor.

Mondhygiëniste is deskundig, werkt rustig, is zorgvuldig, geeft goede adviezen èn ik heb nooit napijn! Dat is laatste is uniek. Bij veel mondhygiënisten heb ik in het verleden nog een week napijn gehad. Of ik jullie praktijk aanraad heeft alleen te maken met mijn ervaring met mevr. Pcauly.

Prima,

Heel vriendelijk en professioneel behandeld.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.