Altijd in goede handen

Advies van Ron : Meldingen U ook aan, deze kan ik aan een ieder zeer zeker aanbevelen een Topper. Gr. Ron

Altijd goed

Altijd goed en vriendelijk

Snelle en perfecte reparatie

In het weekend was een stukje kies afgebroken. De tandarts had op dinsdag al tijd voor me. Ze heeft de oude vulling netjes uitgeboord en gerepareerd. De kies voelt weer als nieuw. Ik ben heel blij met de snelle en nette reparatie. Ze heeft heel netjes gewerkt waardoor ik ook geen pijn achteraf had in mijn mond.

buitengewoon vriendelijk en deskundig

gastvrije ontvangst, stellen je op je gemak, geven duidelijke uitleg, deskundig en vriendelijk.

Prima en snel geholpen

Boven prothese gebroken, zelfde dag gerepareerd

Verstandskies trekken zonder pijn

Ik (62 jaar) moest een verstandskies laten trekken. Niet echt iets om naar uit te zien. Gelukkig legde tandarts Roel alles zorgvuldig uit en is de kies met beleid getrokken. Het was natuurlijk plaatselijk verdoofd, edoch ook later heb ik geen pijn gehad. Klasse!

prima ervaring bij mondhygieniste

Ze gaf toelichting bij elk aspect van haar behandeling.

Goed geholpen

Ik ben volgens gemaakte afspraak goed geholpen in een ontspannen sfeer

Erg tevreden over de behandelingen

Tot nu toe erg tevreden over de behandelingen van zowel de tandarts als de mondhygieniste. Hopelijk kan ik deze tandarts en mondhygieniste voorlopig houden. In de beginperiode nogal wat wisselingen gehad van zowel tandarts als mondhygieniste. Dat heb ik als erg vervelend ervaren en dat was beslist geen aanbeveling voor de praktijk.

Prima behandeling

Afspraak van een uur werd 20 minuten

Dat betekent weer een nieuwe afspraak voor het afmaken van de behandeling.

Gedegen nacontrole

Nacontrole na wortelkanaalbehandeling. Foto gemaakt en adviezen voor voorkoming tandplak. Zeer tevreden over deskundigheid tandarts Raquel Vriendelijk en goede uitleg.

Goede feedback en vriendelijke mensen.

Iedereen vriendelijk en professioneel!

Al jaren patiënt en altijd blij dat Olleke mijn tandarts is!!!

gewoon goed en duidelijk.

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Er wordt tijd voor je genomen en goed geluisterd naar wat er speelt en een oplossing bedacht.

Kundige behandelingen

Goede voorlichting en adviezen over verzorging gebit en tandvlees. Prima behandelingen door mondhygiëniste en tandarts.

Fantastische behandeling met warme belangstelling.

Fantastisch om te zien hoe de behandelaars zo met me mee leven. Ik was toch al heel wat maandjes geleden geweest, maar het leek alsof zij mij gisteren nog behandeld hadden. Het was fijn om dat mee te maken.

aangenaam

vriendelijk vanaf de aankomst

Zeer goed.

Ik was bij de Mondhygiëniste geweest en die heeft me alles goed en duidelijk uitgelegd. Zeer vriendelijke Mondhygiëniste.

Het was weer helemaal OL

zeer professioneel en deskundig.

heb een goed gevoel over alles.ook de mondhygienist kamer Nr;10 zeer atend met de behandeling.

Alles en goed verzorgd top

De praktijk is goed georganiseerd, prettige ontvangst en goede behandeling.

Prettig.

Gemengde gevoelens

Na het vertrek van Joep Rompen kwam ik bij Senka Papric. Joep was tientallen jaren mijn tandarts en de tandarts van mijn in 2019 overleden vrouw, hij was altijd kalm, betrokken, nam de tijd. De overgang was groot: mevrouw Papric is gejaagd, onrustig, onpersoonlijk, soms wat ruw. Ik twijfel niet aan haar vakkundigheid, maar vakkundigheid is niet alles. Ik wist dat er een korte wachttijd tussen mondhygiënist en tandarts zou zijn, maar de feitelijke wachttijd was onplezierig lang. Overigens ben ik zeer tevreden over mijn vervangende mondhygiënist, Laura Stokman.

goede ervaring prima verlopen.

Al is het nooit fijn bij de tandarts toch fijn dat je goed behandeld bent.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.