Prettige sfeer, respectvolle benadering en goede uitleg.

Weer uitstekend geholpen en met een glimlach naar buiten!

Er wordt tijd genomen voor de behandeling, duidelijke adviezen gegeven en zowel de assistente als de tandarts stralen een en al vriendelijkheid uit.

Tandarts een 10, mondhygieniste een 6 maar dat lag aan mij denk ik

Tijdens het tanden schrapen werd het toegediende vocht onvoldoende afgezogen waardoor ik benauwde momenten ha d en niet kon slikken. Waar dat door komt weet ik niet. Voorgaande keren dit probleem niet gehad.

super goed

Heel vriendeijk behandeld en ook heel goed schoon gemaakt! Vakmensen!!!

Zoals altijd tot nu toe goed

Altijd vriendelijk af en toe iets langer wachten maar fijne praktijk

Afspraak

mijn afspraak van 10 over 10. De tandarts en assistente kwamen langs mij met de mededeling; we komen zo bij u. Ik riep nog "ik moet ook naar mijn werk"". Uiteindelijk half 11 werd de behandeling gestart. ik denk dat het koffietijd is, maar mijn verzoek; boek dan geen cliënten en hou een half uur pauze voor medewerkers in acht. Respecteer ook mijn tijd.

Veilig vertrouwd

Kennis van zaken

Prima behandeling

Redelijk vroeg in de ochtend, toen al 10 minuten uitloop. Goed geholpen door de tandarts, hij kwam wel wat nors over.

Heel goed en precies

Linsey, Dank voor je zorgvuldig werk!

prettig

....

Gewoon top tandarts senka

Gewoon goede tandarts en altijd goede asistentes.

Uitstekend!

Goede behandeling door de mondhygiëniste en tandarts, die beiden rekening houden met mijn ziekte!

goede ervaring met Linsey

Mijn ervaring is heel fijn. Ik had een afspraak met de mond hygiënist. Wat was het weer fijn gedaan. Linsey ondanks mijn tandarts angst gaat hier heel fijn mee om.

Goede lieve betrouwbare tandarts.

Fijne tandarts, die goed naar je luistert.

Vakkundige behandeling door tandarts Florance en een goede benadering door de baliemedewerker

Er was op korte termijn een afspraak voor mij en mijn afgebroken kies. De medewerker behandelde een afspraak maken snel en correct. Tandarts Florance, niet mijn eigen tandarts, werkte vakkundig en hield mij op de hoogte van het verloop van het proces. Ik heb dit bezoek als erg prettig ervaren.

Een geweldige praktijk

Goede zorg Altijd schoon en netjes Zeer vriendelijke medewerkers en super tandarts

Vriendelijk en deskundig

Had op 19 oktober jl. een afspraak vanwege een kroon die losgekomen was. Vriendelijke ontvangst door Wendy, assistente van Olleke v.d. Heijden. Duidelijke uitleg voor, tijdens en na de behandeling. Geen pijn gehad, ook niet tijdens het terugplaatsen van de kroon. Rustige, deskundige en vriendelijke behandeling met een positief eindresultaat. Nogmaals dank aan Olleke en Wendy!

Vriendelijke bekwame tandarts.

Geduldig en professioneel

Er wordt rekening gehouden met mijn angst. Daarbij vind ik dat de behandelingen goed en professioneel zijn.

Prettig en deskundig

Ik kom al heel lang bij Christine en ben altijd heel blij met de behandeling

Snel en patientgericht

Fijne sfeer. Goede uitleg over de keuzes. Strakke planning en snel gepiept

Aangezien ik het vreselijk vind om naar de tandarts te gaan, is prima een hele goede beoordeling. Voorheen was ik bang en dagen voor mijn tandartsafspraak had ik al pijn in de buik. Sind ik bij jullie praktijk kom, heb ik dat niet meer. Dus eigenlijk had ik ook TOP kunnen beoordelen.

Zeer kundige mondhygiëniste

Zeer kundige mondhygiënist!

Halfjaarlijkse controle. Gewoon okee.

Altijd een prima contact, tandarts luistert naar vragen en zegt wat hij doet (even wat tandsteen weghalen). Ik vertrouw erop dat hij doet wat nodig is.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.