Ontzettend goede tandarts!

Ik word altijd ontzettend goed verzorgd en geadviseerd, er wordt altijd goed geluisterd, uitleg en advies gegeven, ze denken met je mee. De mensen die er werken zijn professioneel, vakkundig en superaardig! Zit er al jaren, heb altijd goede ervaringen gehad.

Altijd goed bij Christine en Olleke

zeer goed

fijne tandarts

Prima geholpen

Fijne tandarts goed geholpen

Een geweldige praktijk

Fijne behandeling

Mijn driemaandelijkse bezoek Is weer goed en vakkundig verlopen.

Redelijk tot goed

Mondhygniste duidelijk en uitleg wat ze doet. Geef goede informatie en tips over hoe en wat te doen. Neemt uitgebreid de tijd. Tandarts minder persoonlijk en besteedt weinig tijd aan het nakijken.

Goede zorg

De behandeling is rustig en prettig geen slechte ervaringen!

Over de mondhygienusten ben ik tevreden

Met name over Lynsie en daarvoor Joep Lamee ben ik zeer tevreden, zij verdienen een 10

Te zakelijk was Moud? Verder duidelijk.

Pijn aan m'n tandvlees, antibiotica voorgeschreven, nu is de pijn boven de te behandelen kies weg, maar wel extra consult extra kosten waar ik niet op gerekend had en nogveen extra consult vw extra consult vw extra microkopische onderzoek-foto. Daarom Klachtmelding naar Zenka gedaan, de kosten lopen te hoog op! Rn vraag of wel alles gerekend moet worden nm. Omdat me niet duidelijk was hoe lang de noodvulling veilig was. En er daardoor nog een extra consult! vw onverwachtse! pijnbestrijding voor tandvlees boven noodvullingkies nodig was. Het einde (vd hoog oplopende kosten )is wel een beetje zoek! [Toch 9 gegeven verder goede behandeling alle jaren door ennook tandartsen maken fouten, jammergenoeg] Vraag op dat er garantie is op behandeling , daar heb ik niet duidelijk antwoord op gekregen!

Super praktijk

Altijd vriendelijk en deskundig

Professioneel , netjes , wordt meegenomen in wat de huidige conditie is van je tanden Ruime openingstijden wordt zeer gewaardeerd

M

M

Elsje is de beste

Reinigen/schuren/plamuren/lassen/overspuiten/APK/alles dikke prima/grote blij.

Kroon gezet ,zat gelijk goed .Helaas de noodkroon ging 3x eruit dus niet meer laten vastzetten. Vriendelijke behandeling van tandarts en assistente.

Prettig!

Voor zover je over een tandartsbezoek kunt spreken als prettig.. maar het is gewoon een fijne sfeer in de praktijk!

Ontspannen

Ik kom al jaren bij Karin en dat is altijd goed. Ik had nu migraine en door de aangeboden zonnebril werd daar heel goed voor gezorgd. Dank je wel Karin. Ze houdt erg rekening met je wensen tot een reële hoogte

Fijne en goede tandarts.

Vriendelijk, vakbekwaam en meedenkend

uiterst prettig!

Gastvrij en beleefd

Lekker rustig en goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden.

Lekker rustig en goed uitgelegd wat er gedaan moet worden.

super goeie tandarts

goed personeel wat ik vooral fijn vind is dat ze van te vore uitleggen wat ze precies gaan doen en als ik pijn voel moet ik gewoon mij hand op steken dus bij deze een super leuke tandarts

Behulpzaam en professioneel

Ik werd op een prettige manier ontvangen aan de balie. Daarna volgde het bezoek aan de mondhygiëniste. dat was ook prettig. En tenslotte de tandarts, wiens bezoek ik ook als zeer prettig heb ervaren.

Heel goed!

Fijn en snel geholpen!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.