Snel en deskundig

Met ontsteking onder mijn kies kon ik dezelfde dag terecht. Goede behandeling , medicatie en advies gekregen om mijn kies te kunnen behouden.

Vlot

Tandarts is goed maar wachttijden aan de telefoon zijn voor verbetering vatbaar. Duurt heel lang voordat je aan de beurt bent.

Zoals altijd, hoewel altijd spannend, fijne en vriendelijke ervaring.

Zowel mondhygieniste Esther als tandarts Olleke met gaar assistente cerdienen een pluim.

Ga met een smile naar huis, fris schoon gebit!

geen stress, heel ontspannen

Vriendelijk

Heel erg goed

Luisteren goed naar wat jij wilt.

Ik wordt goed behandeld en er wordt goed naar mij geluisterd waardoor ik me op mijn gemak voel en het niet erg vind om naar mijn afspraak te gaan.

Een punt van aandacht. deze week 3 keer een afspraak. Wachttijd 1 keer 20 min. en een keer 45 min.

Snel, deskundig en vriendelijk

Ik hoefde niet lang te wachten en werd daarna vriendelijk geholpen. Door de communicatie tussen de tandarts en de assistente merkte ik dat zij allebei veel kennis van het vak hebben.

Aandacht voor de mens, niet alleen het gebit.

Op je gemak stellen.

Goede tandarts kennis van zaken

Je wordt op tijd binnen geroepen goed geholpen hebben belangstelling voor je, vragen naar je gezondheid medicijn gebruik .Ik ben tevreden.

Vriendelijk en deskundig

Er wordt geld naar de klant geluisterd, er worden fijne tips gegeven, alle typen behandelingen onder één dak, en zeer deskundige medewerkers. Wat wil je nog meer?

Fijn

Ik ben op tijd geholpen en de behandeling was super!!

Sneller reactie en inplanning van afspraak

Goed bereikbaar, goede communicatie ook in de behandeling.

Kundig personeel.

Absolute hoogtepint is Valerie. Die heeft mijn voortanden ze enorm mooi gemaakt. Door parodontose openingen tussen voortanden. Jaren gehad, tot ze zei, die zal ik eens mooi maken. Ik wist niet eens dat dit kon. Vakwerk! Wat een goeie tandarts. Ik geniet er dagelijks van. Christine is ook een topper. Dankzij Joep en haar heb ik geen (nog) geen kunstgebit. Ga zo door.

In principe goed geholpen.

Echter, na de goede behandeling op maandag bleek op dinsdagavond dat de noodkroon toch weer losliet. Dit gebeurde vorig jaar ook twee keer. Wellicht zinvol om eens te kijken wat er kan worden gewijzigd bij het plaatsen van een noodkroon op een voortand. Of het overkomt alleen bij mi, misschien. De in december 2022 gezette definitieve kroon was afgelopen vrijdag (22-9) afgebroken, daarom op maandag (25-9) de noodkroon die dus maar één dag heeft uitgehouden.

Zowel de tandarts als de mondhygeniste werken zorgvuldig

Afspraken zijn altijd op tijd. Zowel Valerie als Lindsey werken zorgvuldig.

Reguliere controle

Prettig

Goede uitleg en vriendelijk personeel

Lang wachten maar goed geholpen

Lang moeten wachten maar ze kwamen wel vertellen waarom, dus dat was netjes. Verder snel en goed geholpen.

Prettige praktijk met ruime openingstijden

Ook op zaterdag kun je terecht, erg handig als je fulltime werkt. Vriendelijke bejegening en ruimte voor vragen.

helemaal tevreden

vriendelijk en goed advies

Ik zou graag wat meer informatie willen krijgen tijdens of na de behandeling.

Uitstekent.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.