Altijd alle aandacht en vriendelijk

Xoel me prettig en ontspannen .

Geruststelling, vriendelijkheid, goede behandelingen. en hychiene.

Was een fijn bezoek, mondhygiënist was erg vriendelijk en stelde je op je gemak

Fijne tandarts die rustig en perfect uitleg wat ze doet.

Perfect herstel van een afgebroken kies.

Prettig bezoek, ook met mijn 3-jarig zoontje

Het was simpelweg een prima bezoek aan de tandarts. Ze ging ook goed om met mijn 3-jarige zoontje, wat als ouder het belangrijkste is natuurlijk.

Kwaliteit

Zeer adequate en zorgvuldige behandeling

Zeer kundig en vriendelijk

Mijn ervaring is prima, vriendelijk en kundig personeel.

Prima!

Geen verdere toelichting.

Prettige omgang, goede kennis, ervaren

Zoals altijd, prima ervaring. Kleine kanttekening; offerte(begroting ) vooraf is beter, niet na de 1e behandeling. En zelf goed offerte controleren om fouten ( die iedereen kan maken) te kunnen ondervangen.

Pijn na mondhygiëniste

Mijn gebit is goed schoongemaakt, maar sommige kiezen deden naderhand pijn bij het kauwen.

nice

The doctor very nice

Prima mondhygiëniste, zorgvuldig en vriendelijk.

Voel me op mijn gemak. Persoonlijke en prettige behandeling ( hoewel t niet altijd een fijne behandeling is

Professionele behandelaars, stellen je op je gemak

Fijn om bij Samenwerkende Tandartsen te zijn.

Fijn om bij Samenwerkende Tandartsen te zijn. De praktijk is uitgebreid en in nood is er altijd plek. De tandartsen zelf zijn vriendelijk en weten wat ze doen. Upvote van mij!

Een geweldige praktijk waarbij de client centraal staat.

Inmiddels heb ik al meerdere afspraken gehad met de tandarts en de mondhygiëniste en ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Ik wil geen andere tandarts en mondhygiëniste! Ze deden hun werk op een deskundige manier en alles werd ook netjes uitgelegd. Ook waren ze heel voorzichtig. Daardoor voelde ik me echt op mijn gemak bij iedere behandeling.

Super fijne tandarts erg blij mee super lieve mensen werken daar.

Goede ervaring

Ik heb het als zeer fijn ervaren. Heel professioneel. Rustig en werd goed uitgelegd wat ze ging doen. Heel geruststellend.

Afspraak start en stopt keurig op tijd en wordt vakkundig uitgevoerd.

Wordt altijd fijn behandeld

Ze houdt rekening met mijn angst

Superfijne en betrokken mensen die je goed helpen!

Superfijne en betrokken mensen die je goed helpen!

Zoals altijd uitstekend!

Stipt, zorgvuldig, vlot, vriendelijk, belangstellend.

De reiniging van mijn gebit werd lomp uitgevoerd

De tandarts zelf was bij de controle heel rustig in de mond! En snel een vervolg afspraak.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.