Ik kwam voor gaatje vullen en kreeg controle

Ik had afspraak om gaatje te vullen en kreeg een controle behandeling omdat er blijkbaar geen tijd was. En ik was voor 16 uur al buiten en had om 16 uur de afspraak. Dus was wel vreemd en heb nieuwe afspraak moeten maken dat zou dan nog 2 mnd duren en werd uiteindelijk een week naar wat doorvragen. Dit vond ik ook erg vreemd.

goede service

Ik werd op een prettige manier geholpen. Vriendelijk en rustig te woord gestaan, goede uitleg. Er werd professioneel gehandeld.

Soms

Tandartsen van over de hele wereld, en je krijgt telkens een ander die niks van jouw gebit weet.

Correct

Correct en vriendelijk

Wordt goed geholpen.

Jammer dat ik elke keer een andere tandarts krijg.

Elke keer een andere tandarts

Deze tandarts stelde zich zelf niet eens voor en legde niets uit.

Naar wens

Normaal

voldoende

Soms ging de behandeling te snel of afspraken worden verzet daardoor je mist contract met tandarts en dat heeft slecht invloed op mijn tanden.

Mooi optijd

Niet lang hoeven wachten. Vriendelijke tandarts en assistente

Word niet naar mijn zin geholpen

Ik zou door een andere tandarts geholpen worden en werd voorheen eerst door een assisente tandsteen verwijderd en nu niet. Er werd niet goed naar mijn tanden en kiezen gekeken en moest maar een afspraak maken voor de mondhyaniste. Ik ben ontevreden wil als ik een contole heb gelijk het idee hebben dat het goed geholpen word.

Vriendelijk en goede info

Vriendelijke mensen die daar werken al weet ik alle namen niet meer, en goede deskundigheid

Matig

Tegenwoordig achteruit gang. Niet Nederlands sprekende tandarts of wat het ook was. Kauwgom aan het kauwen tijdens de behandeling zeer irritant. Nieuwe gebidje moet happen dit ging volgens niet helemaal zoals het hoort. Controle ook gehad geen tandarts gezien hoe het normaal gaat. Na heel mij leven hier te hebben gezeten wordt het voor mij tijd om een andere tandarts te gaan zoeken.

Hele goede begeleiding ,uitleg en geruststellend.Goede tandarts gehad ook.Kundig personeel.

Goede praktijk.

Ik wordt vriendelijk en heel goed geholpen

Ik wordt uitstekend en goed geholpen

:-)

:-)

Ik ervaar de tandzorg als goed ,ik wordt respectvol behandeld

Wel vind ik het heel,Jammer dat erbiederevkeer een andere tandarts is,dit ivm mijn enorme angst voor de tandarts.!

Kwaliteit

Prima, met zorg wordt je behandeld. Klantvriendelijk.

Geen meelevende tandarts

Kom je voor controle sta binnen 2 minuten weer buiten. Zijn we niet gewend. Elke keer ook weer een andere tandarts

1 kwartier mondhygiëniste en 5 minuten tandarts

Snel en netjes

Prima service en een rustige uitvoering van de behandeling.

Kut

Lopen te zeiken over dat ik volgens hun te laat was maar als ze zelf te laat zijn mag je niks zeggen dan nog mensen voor kosten laten betalen terwijl het in mijn ogen hun fout is want als hun mij gewoon hadden laten komen had mijn spalk niet gebroken en had ik geen extra kosten hoeven te betalen

Ik ben zeer tevreden.

Soms onverwacht breekt een kies doormidden dan moet je wel bellen voor een afspraak. Of je hebt een ontsteking onder een kies, dit komt altijd ongelegen. Toch kon ik tussen alle afspraken van andere mensen door komen. De behandelingen die waren nodig zijn goed uitgevoerd. Al het behandelend personeel zijn aardig en stellen je op je gemak zover dat mogelijk is. Wanneer je daar naar toe gaat met pijn en je gaat dan na de behandeling weer naar huis vrijwel zonder ,dan is dat geweldig. Dus ik ben zeer tevreden.

niet te spreken over hulpvaardigheid

Had een losse tand die het eten praktisch onmogelijk maakte. Voorafgaande behandeling door de mondhygieniste op maandag 13/5 had de situatie verslechterd. Mijn smeekbede om direct geholpen te worden werd echter niet ingewilligd. Kon wel de volgende dag terecht,!!! Reparatie nam ca 10 min. in beslag!!!!Kan me niet voorstellen dat deze ingreep niet uitgevoerd had kunnen worden op maandag!!!!

gewoon goed

Thorbeckestraat 2