Voorheen werd de tijd genomen, uitgelegd wat ze zien, foto's werden besproken, controle en tandsteen verwijderen gebeurde tijdens dezelfde afspraak. Nu moet voor ieder dingetje een aparte afspraak gemaakt worden zodat er maar meer geld aan verdient kan wkrden, liefts zo snel mogelijk de afspraak afmaken zodat de volgende kan komen. Voelt heel onpersoonlijk en gehaast.
Snelle behandeling.
Zoveel verschillende tandartsen heb ik afgelopen jaren al in mijn mond gehad. Veelal dames die de Nederlandse taal niet geheel spreken wat ik lastig vind omdat dit wel om mijn gezondheid gaat. Dan is het belangrijk dat je elkaar goed begrijpt. Ik ben niet meer zo tevreden over jullie praktijk. De assistente (eveneens met een buitenlands accent) nieste 3 maal in haar mondkapje zonder haar gezicht van mij af te wenden. Bah. Ik vind dit echt niet kunnen. Ik lig daar wel in een stoel en kan geen kant op.
Tijdens mijn laatste bezoek op 13 februari om 9.45 uur werd ik behandeld door een manlijke tandarts (ik dacht dat hij Arend heette) die ik nog niet eerder heb gezien. Hij is er ook maar een dag in de week heb ik begrepen. Er zijn foto's genomen en het bleek dat ik naast gevoeligheid van een kies links boven ook een klein gaatje heb in de kies rechtsonder. Daar staat een gezonde kies tegenaan. Hij wil perse die gezonde kies trekken omdat hij zegt er anders niet bij de andere kies te kunnen die belangrijker is met kauwen. Hij zie dat op een rigoureuze ietwat botte wijze, die kies moet eruit punt. Maar dat wil ik helemaal niet kan dat nu niet anders? Als ene kies rechtstond staat hij toch ook tegen die belangrijkere kies aan? Wat is het verschil? Ik zou graag de mening van een andere tandarts hierover willen hebben is dat mogelijk? De vorige keer werd ik door een vrouwelijke tandarts behandeld die wil ik graag terug.
Prettige behandeling door mondhygiëniste, deze verstond haar vak goed.
Niet zoals we gewend waren
zoals altijd goed en correct behandeld.
Heel goed en snel
Gelijk actie ondernomen voor de behandeling ( door oudere man met grijs haar....naam onbekend)
Werd voor de afgesproken tijd binnengehaald dus daar was ik zeker blij mee. Maar dan voor 5min gebitscontrole 28euro rekenen vind ik nogal veel. Wat ik zelf niet zo prettig vond is dat ik binnenkwam en er al 3 mensen stonden voel me daar dan zelf niet zo prettig bij..
Assistente kwam in wachtruimte vertellen dat ze iets uitliepen. Iets bleek ca 40 minuten. Toen ik werd opgehaald werd mijn controle naar mijn idee niet snel snel gedaan om tijd in te halen, maar zorgvuldig. Ik vind dit een mooie praktijk.
Goed geholpen en advies gekregen. Jammer alleen dat gebitsreiniging niet gedaan is.
Altijd vriendelijk te woord gestaan. Personeel is deskundig
Prettig
Hier hebben ze ons heel goed geholpen en geadviceerd
Nvt
Jammer dat je iedere keer een andere tandarts of mondhygiëniste krijgt.
Steeds andere behandelaars is niet prettig
Tandarts was een nieuwe maar heel kundig. Mondhygiëniste was ook nieuw. Was even wennen.
Erg lief persoon!
Personeel zeer vriendelijk. De werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Vragen werden zeer vaklkundig beantwoord. Extra informatie hoe met het gebid om te gaan werd gegeven. Bij planning rekening gehouden dat zowel de mondhygeniste als ook de tandarts volgtijdelijk waren ingepland. Prima ervaring.
Mijn afspraak was in november gemaakt. Daarna 2 keer door de praktijk verplaatst. Dus bij derde poging pas, mocht ik komen. Dat betekent dat ik mijn vrije tijd met mijn werk moet aanpassen. Ik vind dat voor eventuele spoedgevallen moet je 1 plaats per dag altijd vrij houden, niet patienten verzetten. Tandarts zelf: super vriendelijk, deskundig, duidelijk uitleg.
De tandarts is vriendelijk en beleefd. Zijn naam weet ik niet meer. Hij is afkomstig uit Syrië. Hij nam de tijd om mijn gebit goed na te kijken en gaf wat aanwijzingen om op te letten. Vond het wel apart in de praktijk zoveel nieuwe gezichten te zien. Herkende niemand. Ook opvallend was dat de tandarts door 2 dames werd geassisteerd die nog op school/ in opleiding zijn.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch