Ik had een afspraak gemaakt omdat ik kiespijn had en kon niet gelijk terecht omdat er geen tandarts was. De dag daarop was de tandarts er wel. De kies moest eruit en toen deelde de tandarts mede dat hij dat niet mocht of kon. Wat ik vreemd vond. Hierop weer een andere afspraak net na het weekend. Dezelfde persoon ontving mij en ging toen wachtten tot dat er iemand anders kwam die de kies controleerde en tegen hem zei je kan beginnen met verdoven en haal de kies er maar uit. Ik vermoed nu dat deze persoon dus geen volleerd tandarts is. Nadat hij de verdoving had gedaan heb ik hem direct aangeven dat ik merkte dat de verdoving niet goed aanvoelde. Hij is wel begonnen met het trekken, maar dat ging niet daar de pijn te erg was. Hierop heeft hij verdoving bijgespoten en is hij verder gedaan met het trekken. Ook nu lukte het nog steeds niet een ook nu was er nog veel pijn in de kaak als hij bezig. Zo erg dat ik de kamer zag gaan draaien. Ik heb weer aangegeven dat het niet ging. Hierna is de vrouwelijke tandarts terug gekomen. Deze heeft na het verhaal gehoord te hebben weer verdoving bij gespoten en heeft zij het trekken overgenomen en de kies er uit gehaald. nu werkte de verdoving wel. Er zijn bij mij meerdere kiezen getrokken, maar daarbij heb ik nooit gehad dat de verdoving niet op de juiste wijze is gedaan door de tandarts.
Blijkbaar is onze tandarts niet meer werkzaam bij de praktijk en hebben we weer een andere gekregen. Het wordt er allemaal niet beter op. Voorheen heb ik 20 jaar dezelfde gehad maar bij deze praktijk is 1 jaar al iets bijzonders.
Ik word elke keer zeer professioneel behandeld met een mooi laagje vriendelijkheid.
Goed geholpen
Vriendelijke tandarts
Werd Controlebehandeling deskundig, rustig en met goede uitleg uitgevoerd.
Voelde me op mijn gemak en vond het over het algemeen een fijne ervaring
Goede en vriendelijke tandarts en mondhygiëniste ze leggen alles duidelijk uit
Had een afgebroken vulling hoektand. Vroeg of ik zo snel mogelijk geholpen kon worden. Half uur later was ik al asn de beurt en netjes hersteld
'n Vlotte behandeling.
Fijne tandarts
Fijn en snel geholpen
Snelle en prima behandeling
Tandarts was ziek dus mondhygiëniste deed ook de controle zodat we niet opnieuw een afspraak moesten maken.
Klantvriendelijke deskundige mensen. Schone nette omgeving .
Het fijne wat ik vind is dat je altijd dezelfde persoon krijgt die je behandelt
Snel geholpen. Geen lange wachttijd. Uitleg over gebit
Ik had kiespijn. Gebeld, 's ochtends gediagnosticeerd en 's middags meteen geholpen. Prima dus. Jonge tandarts.van de verdovibg niets gevoeld. Wat beter kan, is iets meer comnuniceren naar patient: wat ga ik dien, wat heb ik geconstateerd etc.
Tandarts groete nauwelijks niet bij binnenkomst en niet bij vertrek. Opties de één goedkoop de ander veel te duur
Goede behandeling en uitleg over gebit
Het is een geweldig team niets op aan te merken
goed geholpen
Ik heb ineens een nieuwe tandarts.. dit is niet erg maar ik kwam om een kies te laten restaureren zoals voorgaande arts dat ook heeft gedaan bij mij.. Kreeg constant te horen dat dit allemaal niet mogelijk is.. 2e afspraak ga ik liggen en meneer heeft t over een gaatje vullen, ik had geen gaatjes.. naja.. foutje kan gebeuren.. maar vervolgens denk ik dat hij mijn kies terug aan t opbouwen is.. Een snelle blik in de spiegel vond ik t er al wat vreemd uitzien maar bij betere inspectie thuis blijkt dat er alleen een dun laagje is aangebracht om de donkere vulling te verhullen, maar verder heb ik nog steeds een soort van halve kies.. een klein afgevlakt stompje.. Ik durf niet eens te lachen. Ik zou graag een kundiger of meer ervaren tandarts willen om deze kies weer in normale staat terug te brengen. Ik heb overigens geen idee hoe meneer heet.. Hij is wat getint en spreekt half nederlands/engels.
Correct en vriendelijk
Prima tandarts, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch