Een goede uitleg over de behandeling.

Een deskundig team heeft mij perfect geholpen.

Prima team

Prima personeel. Goed geholpen

Perfect behandeld!

Bedankt!

Vakkundig

Altijd vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling

Elke keer een ander tandarts. Heel vervelend

Als ik ergens last van heb en hij kan niks vinden en vervolgens weer bel omdat ik er meer last van had dan voor mijn tandartsbezoek en dan weer langs moet komen en daarvoor een rekening krijg van probleemgericht consult. Beetje flauw Vervolgens vind ie dan wel een gaatje. Had ook meteen gekund

Werd snel geholpen, top

Van een tand de vulling weg en is door de tandarts snel weer hersteld. Zeer tevreden.

Ze nemen de tijd voor je

Rustige en duidelijke uitleg

Goed geholpen

Noortje en ik zijn fijn geholpen, Noortje was erg gespannen. Maar kon goed gerustgesteld worden

Fijne en goed tandarts

Goed behandeld

goede ervaring en advies

Fijne tandarts!

Prima geholpen met brug

Snel en goede hulp. Bij fouten wordt een goede oplossing geboden. Fijne begripvolle aanpak!

Professionele en gezellige mondhygiëniste. Tijd vliegt voorbij in haar stoel.

Probleem netjes opgelost.

Tandarts goed geholpen en vriendelijk.Baliemedewerker slecht,werd met telefoontje afgescheept.

Zijn wel vriendelijk

De kinderen kunnen de tandarts niet goed verstaan En vinden de vulling ook niet goed Want die gast er zo eerst uit De vorige tandarts vonden ze fijn

Hele fijne tandarts! Alleen een opmerking wat betreft het afspraken plannen.

Enige wat ik wel jammer vond qua contact met de telefoniste de laatste keer is het volgende. Ik wilde een gebitsreiniging om mijn overige budget van mijn aanvullende verzekering op te maken. Mijn afspraak word 2 keer gecanceld. (Wat ik begrijp, dit kan gebeuren). Alleen wanneer ik hem door zou laten gaan wanneer het uit komt voor de preventieassistente is in januari, met als gevolg dan draai ik zelf voor die kosten op. Het kan niet gedeclareerd worden op december. Dus nu geen gebruik gemaakt van het resterende deel van mijn aanvullende verzekering en ook geen gebitsreiniging gehad hierdoor. Dus dat vond ik jammer. Verder qua tandarts echt een uitstekende tandarts!

Prettige mensen,goede tandarts

Vlotte behandeling , vriendelijke mensen

Kwalitatief onvoldoende

Tot drie keer toe heb ik met 2 verschillende tandartsen slechte ervaring op gedaan!

Fijne en prettige tandarts

Fijne tandarts

Zeer te vreede

Ik ben zeer tevrede met juli tiem

De tandarts Niels was vriendelijk en behulpzaam. De nederlandse assistente/ mondhygieniste was super goed, hield rekening met mij en een luisterende oor. De vorige mondhygieniste was een buitenlandse vrouw, die deed hardhandig en niet zo vriendelijk.

Vriendelijke tandarts en een hele fijne goede mondhygieniste, houdt rekening met mij . Neemt de tijd en een luisterende oor. Vorige mondhygieniste was een buitenlandse, hardhandig mij behandeld. Deed pijn! Zij ging de grens over bij mij. Verder Vriendelijke personeel met een grote glimlach!

Tandarts is vriendelijk ..een hele.goede vriendelijke mondhygieniste , die houdt rekening met mij en neemt de tijd. Vorige mondhygieniste was niet fijne dame, deed hardhandig mijn tanden behandelen, deed pijnlijk. Een buitenlandse.... Verder vriendelijke personeel en een grote glimlach.

Wilhelminastraat 22 a

7462 CG Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.