Alles ging goed en vriendelijk

Gewoon goed

Vriendelijke ontvangst en geen lange wachttijd. En bovenal goed geholpen, duidelijke uitleg en ook vriendelijk

Prima ervaring

Controle afspraak gehad, ging mooi snel. Fijn dat tandsteen direct verwijderd kon worden en hier geen nieuw afspraak voor gepland hoefde te worden

Laatste jaren veel veranderd

Ik heb afgelopen tijd veel verschillende tandartsen gezien sommigen die erg goed waren en zijn weggegaan en over de nieuwe durf ik weinig te zeggen. Hij is wel heel vriendelijk en legt alles netjes uit. Ik durf niet zo snel mijn gebit aan iemand te vertouwen en ben erg achterdochtig soms.( door eerdere ervaringen) dus ik hoop dat deze tandartsen zorgvuldig zullen zijn. Ik ben overegens wel een fan van Ella de receptioniste want zij is echt super vriendelijk.

Fijne tandarts !hij helpt je goed en op een fijne manier .Tot nu toe zie ik hem als een goede tandarts en beveel ik deze tandarts aan !

Goed en snelle service

Tandarts bezoek doe ik niet graag, maar werd netjes ontvangen en hoefde niet lang te wachten. Vriendelijke tandarts en assistent!

Goede deskundige behandelingen gehad.

Tandarts is deskundig nauwkeurig en netjes in zijn werken.

Klacht werd direct opgepakt, snelle afspraak.

Inmiddels geholpen bij de kaakchirurg

Vriendelijke receptionisten

Heb enige moeite met buitenlandse artsen.

Perfect geregeld

Je gaat met een perfect schoongemaakt gebid weer naar huis. Je wordt vakkundig behandeld. Fijn dat is weer een goede tandarts heb.

Fijne tandarts en vriendelijke baliemedewerker.

Top.

Was goed

Ben tevreden

Zeer goede tandartsenpraktijk

Zeer goede hulp, ze gaan ook erg leuk met kinderen om.

Snel geholpen

Ik had een oppervlakkig gaatje, deze was in minder dan 10 min geboord en geheeld.

Prima praktijk

Prima tandartsenpraktijk. Wel te vaak wisselingen van personeel

Nu al weer zo vaak een behandeling gehad bij tandarts Germano Sansipersico en echt helemaal top.

Vol lof over deze tandarts. Zonder verdoving alle behandelingen gedaan en (pijn bij een tandarts heb je altijd) maar dit was gewoon te doen zonder verdoving. Echt een vakman.

Goede behandeling en klant vriendelijk.

Heel prettige ervaring met de nieuwe mondhygiēniste. Heel kundig en klantvriendelijk.

professioneel,duidelijk.klantvriendelijk

professioneel,duidelijk.klantvriendelijk

Je wordt geholpen

Er zat een tand op een plek die daar niet hoort; ik wist van zijn bestaan niet af maar kreeg er last van; toen voelde ik het met mijn vinger. De plek was ontstoken. Nog diezelfde dag werd ik er van verlost!

Was prima

Voelde mij op mijn gemak, maar weet niet meer hoe de tandarts heet,

Wilhelminastraat 22 a

7462 CG Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.