Tandarts Maria is een lieve tandarts!

Tandarts Maria werkt netjes en goed, zoals ik van haar gewend ben. Ik ben bang voor tandartsen, maar ik heb geen angst bij haar. Zij vertelt altijd wat ze doet en hoe lang, af en toe maakt ze een grapje - dat vind ik erg prettig!

Eigenlijk oké, maar toch onaangekondigd weer een nieuwe tandarts

Prima ontvangst en naar ik kan beoordelen wel deskundige tandzorg. Maar ik vind het niet prettig om voor de zoveelste keer weer onaangekondigd een andere tandarts te krijgen.

Niet vriendelijk, elke keer een andere tandarts. Ook vaak taalbarriere

Zoals hierboven beschreven

Duidelijkheid

Ik heb duidelijke afspraken kunnen maken

J?ammer dat ik twee dagen niet terecht kon bij de samenwerkende tandartsen.

Doordat er donderdag een storing was werd ik niet geholpen en vrijdag waren jullie niet aanwezig. Uit pure nood doordat ik zo'n tandpijn had moest ik naar Hengelo. Daar netjes geholpen, weliswaar een wortelkanaalbehandeling en contant betalen. Veel pijn.

Goed en vriendelijk

Goed en rustig

Vriendelijk personeel

Niets aan toe te voegen.

Prima controle

Fijne communicatie en goede manier van werken.

Omdat ik bijna 18 wordt hebben ze zo snel mogelijk afspraak gepland om voor mijn 18 deze gaatjes nog te maken ivm vergoeding ziekenfonds.

Goede behandeling

Eindelijk weer een tandarts die vriendelijk is. Uitlegt wat hij gaat doen .

Tevreden

Ik ben tevreden over de behandeling en het prettige contact met de nieuwe tandarts, mevrouw Maria

Gezellig Team

Ik was heel snel aan de beurt en het is er altijd gezellig als ik kom. (maar misschien komt dat wel omdat mijn moeder er werkt)

Prima tandarts

Prima behandeld zonder pijn, kies verwijderd en duidelijke uitleg gehad

Het personeel is erg vriendelijk en het voelt goed als thuiskomen Ze zijn erg behulpzaam en denken altijd mee in oplossingen

goed netjes en duidelijk

Uitstekende service en goede behandeling door iedereen

Uitstekende service en goede behandeling door iedereen

Mijn ervaring was goed. Ze gaan netjes met je om en zijn duidelijk.

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk naar kinderen . En erg duidelijk en snel .. zeer professionele mensen . Ook de assistente.

Netjes en schoon fijn personeel

Wachttijden

De wachttijden van controle tot behandelingen duren te lang, zit teveel tijd tussen. We hopen ook dat de nieuwe tandarts fijner is dan de oude, als de oude was gebleven waren we op zoek gegaan naar een andere tandarts, nog geen ervaring met de nieuwe

ze was veriendelijk

aardig en begrip dan ik bang ben van de tandartsen

Professioneel en prettig!

Professioneel. Aardig en leuk tegen kinderen.

Nog nooit problemen gehad. Wel jammer dat de vorige tandarts en zijn vrouw weg zijn.

Positief

Zo doorgaan.

Sympathieke en kundige tandarts!

Sympathieke en kundige tandarts! wel erg vervelend dat je een nieuwe afspraak moet maken voor sealen van enkele kiezen, tandsteen verwijderen en het opnieuw vullen van een kies. Mijn inziens fijn om afspraken iets ruimer in te plannen zodat dit gelijk na de controle gedaan kan worden. Dit was ik van mijn tandartspraktijk hiervoor gewend.

Wilhelminastraat 22 a

7462 CG Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.