Uitstekende service.

Het probleem met lineaire deel van de XC90 was moeilijk onder woorden te brengen. Maar door jullie persoonlijke en deskundige aandacht, het probleem gevonden. En hiervoor een mooie oplossing gekregen, samen met Volvo.

perfect, super geholpen

fijn geholpen door de collega's

Top.

Lastige storing aan het alarmsysteem. Lang gezocht, maar goed gevonden en direct opgelost.

Goed werk

Goede service. Groetjes harmen. Engelenburg

Klant vriendelijkheid top

APK en twee nieuwe banden en remlicht schakelaar vervangen. In combinatie servicebeurt. Alles lijkt keurig gefixed maar na een dag rijden wiel de bouten los. Levens gevaarlijk kan een keer gebeuren waren het dat dit ook het geval was bij de banden wissel winter naar zomer dus ik denk dat het gebruik van een momentsleutel niet gebeurt!

Prima service!

Probleem met lekkage opgelost

Top geholpen!

Top geholpen!

Netjes

Airco zou minder dan standaard presteren. Dit was geconstateerd door de dealer bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarvoor een aparte afspraak gemaakt. Dealer heeft systeem daarbij nogmaals gecheckt en buiten enkele % verlies van koelmiddel niets aan de hand. Deze mate van verlies mag ook voor een auto van ruim 5 jaar oud. Is kosteloos gecheckt en bijgevuld. Verschil was inderdaad merkbaar. Top service

Auto is opgehaald en ook weer terug gebracht

Is zeer goed

Uit de kunst

Bij melding van een bandenprobleem werd dit voortvarend opgepakt. Een kwartier later was alles opgelost en kon ik weer op pad.

Netjes en goed geholpen

Bereidwillig om te helpen , vlot en vakkundig

Fijn bedrijf waar je klant wordt behandeld.

De medewerkers nemen echt tijd voor je. Heb je een vraag dan wordt het opgelost. Goede koffie.

Zeer positieve ervaring met vriendelijk personeel

Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar mijn eerste auto, kwam ik bij Henk Scholten terecht. Tijdens de proefrit werd ik vriendelijk geholpen en daarna werden alle mogelijkheden duidelijk en uitgebreid met mij besproken. Ik heb het gesprek als zeer positief ervaren en heb daarom ook besloten om hier mijn auto te kopen.

Goede service tussendoor

Zij hebben mijn auto tussendoor in de planning geschoven en alles goed nagekeken zodat ik weer veilig de weg op kan gaan. Uitstekende service waarbij goed verteld wordt wat er met de auto gedaan is.

Hulpvaardige medewerkers

Probleem snel en netjes opgelost

Professioneel en vriendelijk

Klantvriendelijk en efficiënt

veel jonge jochies achter de balie

veel nieuwe gezichten achter de balie ,en kijken je aan. rep wel goed uitgevoerd. op factuur staat rep datum 4-08 en fact datum 7-08 rep is ook op 7-08 gedaan. vriendelijk stralen ze niet uit ,mag wel meer aandacht krijgen.MVG

Goed geholpen

Snel terecht kunnen geen wachtlijsten ondanks vakantie.

In een paar uur gefikst!

Goed en regelmatig overleg zodat alles naar onze wensen verloopt. Een praktisch veel beter alternatief bedacht voor aanleg van de buitenkabel. Deskundige informatie en begeleiding bij het installeren van de benodigde apps en bij het gezamenlijk testen van de laadpaal. Het resultaat mag er zijn!

Nog nooit zo goed geweest

De auto rijdt veel beter dan voorheen. Perfect

Scholten wil mij helpen maar ze kunnen dat niet door overmacht.

De bereidwilligheid van Henk Scholten Mobility om te helpen is groot maar de goede software ontbreekt. De elektronica van mijn nieuw gekochte auto XC90 met kenteken K-189-HX valt geregeld uit waardoor allerlei (soms belangrijke) functies uitvallen. Dit is bij Volvo Beesd bekend. U zult begrijpen dat ik zeer teleurgesteld ben. Deze auto had ik dus beter niet kunnen kopen. Dit probleem heb ik al vanaf de start en als ik de baas was van Volvo Beesd, had ik deze auto terug genomen en een nieuwe geleverd. Dit is dus geen verwijt aan Henk Scholten.

Uitstekende onderhoudsbeurt

Snel online gepland, goed contact met balie. Auto op tijd klaar en netjes geleverd.

alles perfect geregeld. Efficient en goed

Auto werd eerder geleverd dan voorzien. Afspraak maken was makkelijk en aflevering ging heel soepel.

Afspraak verliep vlekkeloos en kreeg gratis een leenfiets mee.

Probleem nog niet opgelost, door dat er geen sensor op voorraad was.

Abs sensor defect, die bleek niet op voorraad na diagnose. De diagnose zelf vond ik ook vrij prijzig 118 euro. Daarnaast aangegeven dat er lak schade was, maar hier was niet naar gekeken toen ik de auto kwam ophalen. Er zijn later wel foto’s gemaakt van de schade. Maar na een week nog niets over vernomen.

Plantijnweg 31

4104 BC Culemborg