Geen zomerbanden klaar gelegd
Voor de onderhoudsbeurt was afgesproken de winterwielen te verwisselen voor de zomerwielen. Naar snel bleek waren de zomerwielen niet aanwezig. Deze zouden er pas in de loop van de middag zijn. Hoewel ik een gratis leenauto ter beschikking kreeg, heeft dit bezoek voor de onderhoudsbeurt mij een hele dag gekost.
Dat is niet de bedoeling, aangezien ik vanuit loyaliteit voor iedere beurt van Waddinxveen naar Culemborg v.v. rijdt.
Ik begin langzamerhand te twijfelen of ik hier mee door moet gaan.
Na jaren van tevredenheid heb ik de laatste jaren toch wel mindere ervaring met jullie.
Bij voorbeeld: na wielenwissel trekt auto naar een zijde, wel verholpen na opnieuw uitlijnen, maar de oorzaak blijft onduidelijk. Verder boven vermelde kwestie met de ontbrekende zomerwielen. Verlenging Volvo-app: tijdig aan jullie doorgegeven, maar bevestiging blijft uit. Opnieuw moeten bellen, bleek dat de actie niet aan Volvo was doorgegeven. Nu al 3 jaar lang een rammel onder de auto als je een portier sluit. Steeds weer aangekaart. Monteur is van goede wil, vermoedelijke oorzaak hitteschild rammelt tegen carrosserie. Wederom proberen te verhelpen, maar het is nog steeds niet 100% verholpen.