Leveren goede kwaliteit.

Vriendelijk personeel & correcte bediening komen afspraken altijd na.

Aardige snel werkende installateur

Installateur kwam ruim half te laat, maar is vanaf dat moment zeer voortvarend van start gegaan en heeft alles super opgeleverd.

alles volgens plan verlopen

De contacten verliepen volgens afspraak en de installatie is netjes uitgevoerd. Ook de aansluiting nadat de meterkast was omgebouwd naar 3 fase was snel geregeld. Ik heb gebruik gemaakt van de voucher € 1.500,- bruto en ook elders offertes opgevraagd voor dezelfde laadpaal/werkzaamheden. Uiteindelijk scheelde het mij € 200,- netto in het voordeel van Henk Scholten Mobility. Dat vond ik wel wat tegenvallen. Dus zonder korting is jullie bruto prijs te hoog.

Ptima

Prima weer.

Goede service en nazorg

Middels een schouw door Niek vooraf bekeken hoe en waar de laadpaal moest komen. Zo ook uitgevoerd en werkend opgeleverd. Laadpaal ging na paar dagen stuk. Niet aflatende zorg door Niek is de laadpaal vervangen en werkend.

Te duur

Installatie van de laadvoorziening is prima verlopen en ziet er netjes uit. Ik mis wel uitleg over het gebruik van de voorziening en ik vind het vooral erg duur. De eerste afspraak kon niet worden nagekomen als gevolg van ziekte van monteurs.

Vakkundig, klantvriendelijk en behulpzaam

Ik heb de ervaring dat monteur ter zake deskundig en vriendelijk zijn werk goed gedaan heeft. Ook bij de problemen met Wallbox hebben jullie de zaken goed opgepakt en uiteindelijk probleem verholpen (nieuwe wallbox)

Zeer vakbekwaam van het begin tot het eind!

Alles keurig behandeld vanaf de offerte tot de installatie. En geleverd zoals besproken.

netje geleverd

Fijne ervaring met dit bedrijf.

Fijn, deskundige en vriendelijk personeel met geduld.

Goede service!

Zie onderstaande beoordeling

Voldoende

Jammer was dat ik maandagmorgen om 8.30 uur miet geholpen kon worden. De "diagnose" pas gesteld kon worden op woensdagmiddag en er op vrijdagmiddag pas het herstel kon plaats vinden. Dat was ik bij Henk Scholten Volvo niet gewend. Overigens ben ik over de andere zaken wel tevreden.

Klant vriendelijke en heldere afspraken

Duidelijke offerte en afspraken, perfect geleverde Lynk & Co 01 nieuw uit de doos. Mike Romviel bedankt voor de geleverde service.

Geen zomerbanden klaar gelegd

Voor de onderhoudsbeurt was afgesproken de winterwielen te verwisselen voor de zomerwielen. Naar snel bleek waren de zomerwielen niet aanwezig. Deze zouden er pas in de loop van de middag zijn. Hoewel ik een gratis leenauto ter beschikking kreeg, heeft dit bezoek voor de onderhoudsbeurt mij een hele dag gekost. Dat is niet de bedoeling, aangezien ik vanuit loyaliteit voor iedere beurt van Waddinxveen naar Culemborg v.v. rijdt. Ik begin langzamerhand te twijfelen of ik hier mee door moet gaan. Na jaren van tevredenheid heb ik de laatste jaren toch wel mindere ervaring met jullie. Bij voorbeeld: na wielenwissel trekt auto naar een zijde, wel verholpen na opnieuw uitlijnen, maar de oorzaak blijft onduidelijk. Verder boven vermelde kwestie met de ontbrekende zomerwielen. Verlenging Volvo-app: tijdig aan jullie doorgegeven, maar bevestiging blijft uit. Opnieuw moeten bellen, bleek dat de actie niet aan Volvo was doorgegeven. Nu al 3 jaar lang een rammel onder de auto als je een portier sluit. Steeds weer aangekaart. Monteur is van goede wil, vermoedelijke oorzaak hitteschild rammelt tegen carrosserie. Wederom proberen te verhelpen, maar het is nog steeds niet 100% verholpen.

Geen voorraad en te duur

Zomerbanden afgekeurd voor APK terwijl ik expliciet gevraagd heb om te checken bij de bandenwissel in de winter. Achterlagers niet op voorraad waardoor zelfs de volgende dag niet geleverd kon worden. Daardoor bij andere garage gevraagd; bleek honderden euro’s goedkoper. Teruggemeld aan jullie, kreeg ook geen gevoel dat jullie het erg vonden mij als klant te verliezen.

Zeer vriendelijke en snelle oplossing probleem.

Zaterdag rond de middag melding laag oliepijl. Naar de garage en meteen vriendelijk geholpen, olie bijgevuld, zodat ik weer met een veilig gevoel de weg op kon

Erg goed

Goede service en kosten zijn lager dan voorheen.

Erg fijne dealer/garage

Ik ben erg fijn geholpen en afspraken zijn goed nagekomen.

onaangekondigd bezoek en toch goed en snel geholpen

spontaan adviesgesprek met verkoper en gelijktijdig zonder afspraak airco goed en snel gereinigd

Al bijna 18jaar al leen maar positief

AL vele jaren ben ik zeer tevreden over de uitstekende service op dit adres.De medewerkers ervaar ik als behulpzaam,eerlijk en bekwaam.

Te lang wachten, eea liep uit. Moest zelf de auto ophalen bij de uitlijner in de buurt ......

Werkplaats sheet lag ook nog in de auto, heb ik zelf moeten terugsturen om facturatie mogelijk te maken. Heb in de showroom derhalve 6 uur zitten werken met mijn jas aan, was erg koud. Idem nog 1.5 uur bij de uitlijner. Allemaal niet "Henk Scholten" waardig, helaas!

Apk en onderhoud uitgevoerd volgens afspraak

Na een telefoontje wanneer de auto weer in Nederland aan zou komen (gestrand op terugreis in Duitsland) is er gelijk vast (donderdag)een afspraak ingepland. Snelle offerte prijs voor reparatie. En vrijdagmiddag konden we de auto al weer ophalen.

snelle service weer zoals het hoort

We hadden een probleem met de Volvo app en dat werd snel en vakkundig zonder kosten voor ons opgelost. Fijn dat je dan altijd even "gewoon" kan bellen met je contactpersoon.

Plantijnweg 31

4104 BC Culemborg