Goede Garage

Duidelijk, meedenkend en alles netjes voor elkaar.

Helemaal goed!!

Precies zoals afgesproken werkzaamheden uitgevoerd en weer snel de auto in gebruik. Top service

Prima !

Al meerdere keren in de afgelopen jaren mijn auto gebracht voor APK en onderhoudsbeurt. Iedere keer weer vriendelijk te woord gestaan en keurig overleg over wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Ook voor kleine dingetjes kan je zo even binnen lopen. Auto rijd na onderhoud altijd weer als een zonnetje.

Prima Garage bedrijf

Mijn ervaring met de firma Konijn is prima , duidelijk in de omschrijving van de kosten van reparaties / onderhoud. Allround voor diverse merken.

Altijd goed.

Altijd goed

Bij de tijd

grage waar je geen nummer maar een klant bent

Goede service en ze denken mee aan wat er gedaan moet worden en ook wat niet of nog niet hoeft en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden

Betrouwbaar en Klantgericht!

Kom hier al jaren. Als er iets moet gebeuren wordt je van te voren geinformeerd en dan volgt altijd in een eerlijk advies. Dus nooit verrassingen achteraf.

Prettig geregeld, goede service

helpen gelijk, duidelijk in hun afspraken.

altijd goed.

snel , transparant , betrouwbaar.

Fijn geholpen en zeer tevreden over reparatie

Heel blij dat ik voor een second opinion voor een schade naar Nico en Sergio ben geweest. Heeft me veel geld gescheeld. Ook heel fijn geholpen door Sergio.

Zorgzaam naar de klant

Twee banden laten vervangen voor een reis naar Duitsland. Voor de zekerheid controleert garage Nico konijn ook de accu en vult de koelvloeistof en olie bij Dat doen ze ongevraagd en kosteloos.

kom hier al jaren en nooit zonder spijt.. op welke manier dan ook!

Al 13 jaar meer dan tevreden!

Uitstekende service

Duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden.

Helder, alles naar wens uitgevoerd

Een aantal weken geleden voor mij een nieuwe Renault Clio Estate gekocht. Heldere uitleg over de auto en de prijs. Daarnaast is de auto volledig naar wenst afgeleverd. Top garage.

Goede service!

Word altijd vriendelijk en kundig geholpen. Krijg ook een goede uitleg over wat er gedaan is, en waar het bedrag vandaan komt… Niks te klagen. De auto rijdt en klinkt ook echt weer beter als ‘ie voor onderhoud is geweest…

Deskundig en klantvriendelijk

Je wordt er zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Met een tevreden gevoel verlaat ik de garage!

Ik ben net zoals iedereen weleens achterdochtig zo van is dat wel echt nodig en hebben ze dat wel echt gedaan... Ik kom al ruim 18 jaar bij Nico Konijn en ze hebben me nog nooit teleurgesteld... Normaal gesproken schrijf ik geen Reviews maar voor Nico en zijn team maak ik graag een uitzondering...!!

Prima garage

Tweede goede ervaring met Nico Konijn garage sinds ik in de Middenbeemster woon vanaf maart 2021. Vorig jaar een trekhaak laten monteren op mijn Toyota Yaris Hybrid en dat verliep uitstekend. Goede service, ik was ziek op de dag van de afspraak en zij haalden mijn auto op en brachten hem na montage weer thuis. Afgelopen week de eerste APK met onderhoudsbeurt. Duidelijke communicatie over kosten en antwoorden op een aantal vragen. Denken met je mee. En op loopafstand dus geen vervangend vervoer nodig. Ik heb mijn garage in Middenbeemster gevonden.

Aardige mensen werken bij Nico Konijn. Erg fijn dat ze vooraf bespreken wanneer er iets niet klopt en/of gemaakt moet worden.

Goed tevoren te weten waar je aan toe bent

Vooraf werd kenbaar gemaakt wat ik kon verwachten. Het ging om een flink bedrag en dan is het belangrijk dat het ook klopt en er geen extra kosten achteraf bijkomen waardoor ik misschien anders had besloten.

Goed naar beter

Betrouwbaar en realistisch

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn APK-keuring. Ook voor kleine technische mankementen kun je vaak even tussendoor langskomen. Altijd een eerlijk en realistisch advies en duidelijke afspraken.

Prima garage

Al jaren klant en nog steeds tevreden

persoonlijk en correct

je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Moet er iets extra gebeuren, wordt je daar over geinformeerd. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Bamestraweg 3

1462 VM Middenbeemster

Over Bosch Car Service Nico Konijn

Bij ons staat service en duidelijke afspraken op de 1e plaats. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en volgen hier ook regelmatig cursussen voor om bij te blijven. U kunt bij ons terecht met alle merken auto's, ook campers kunnen wij keuren en onderhouden. Hybride en volledig elektrische auto's kunnen uiteraard ook bij ons terecht.

Over Bosch Car Service