Ontzettend geholpen

Esthetisch geholpen op een manier die ik niet eens had durven dromen! Heel erg blij mee nogmaals hartelijk dank!! Merlijn van Dijk

goede servive

positief ervaring. Klantgericht, Duidelijke uitleg behandeling

Altijd goede service.

Ik kom al decennia bij de praktijk. Ondanks wisselend personeelsbestand altijd naar tevredenheid behandeld. Inmiddels woon ik in het buitenland maar kom nog altijd voor mijn tandartsafspraken naar hier.

Prima ervaring

Voor deze eerste afspraak heb ik een prima ervaring gehad. De assistente en tandarts waren vriendelijk en kwamen kundig over.

Ik blijf daar waar het goed is.

Goede ervaring

Een fijne behandeling gehad.

zeer tevreden

snel geholpen

Goed.

Overleg ging wat snei. (Leeftijd 84??)

Aardig en deskundig personeel.

Goed contact

Naar mijn mening is het laagdrempelig , het personeel steld je op je gemak, geen gespannen sfeer . Er wordt goede uitleg gegeven.

uitstekend

tandarts assistente was de beste ooit die ik heb gehad

Onpersoonlijk

Alles is onpersoonlijk. Er wordt geen goede middag meer gezegd. Wachtruimte is koel en je moet je digitaal aanmelden. Zodra je wordt opgeroepen voor je behandeling wordt er geen goedemiddag gezegd. En je moet vragen om uitleg wat ze gaan doen. Zo niet oke. Je moet mensen uitleg geven wat je gaat doen. Ze zijn overgeleverd aan jouw in die stoel. Geen fijne ervaring

Goed en professioneel geholpen door Anita en de tandarts.

Werd vlot geholpen

Ik hoefde niet lang te wachten!

Uitstekende

Zoals altijd prima

Fijn traject met invisaligne.

Er wordt goed voor je gezorgd. Duidelijke uitleg, meedenkend en alert.

Prima ervaring en dienstverlening

Al 30 jaar cliënt bij deze praktijk ( vanaf de Zandheuvel al) en altijd dik tevreden.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en kundig personeel. Nette praktijk en lief voor kinderen

Goed geholpen, en altijd vriendelijk zo als altijd fijne tandarts!!!

Teleurstellend.

Ik kom bij een voor mij wederom nieuwe tandarts (de zoveelste) deze man zegt amper iets en erger nog luistert ook niet echt naar mijn klachten. Deze man sprak amper en kwam niet echt vriendelijk of klantgericht over. Ik heb vaak spanningen en maak mij erg zorgen over mijn gebit, ik kom ook bij jullie voor een stuk ontzorging en geruststelling. Ik vond dit zeer onprettig en ben boos weggegaan. Ik twijfel erover om van praktijk te veranderen maar wil in ieder geval niet meer door deze man geholpen worden. Ik heb vorig jaar 4 afspraken in een week gehad en vervolgens een kies moeten laten trekken, dit vond ik heel kut. Ik verwacht dan als ik paar maanden later terug kom met dezelfde klachten elders dat je in ieder geval het idee geeft dat je mijn zorgen snapt.

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en heel goed behandeld geweldig

Een professionele aanpak

De assistente was vriendelijk en deed haar werk goed. De tandarts kwam voor controle en schudde mijn hand bij het verlaten van de ruimte. Dat is een goede behandeling.

Heel goed

Helemaal tevreden, goed klant gericht

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.