Er wordt altyd gezegd wat er wordt gedaan.

Goed geregeld

Goed geregeld.

Rustig en luisterde goed

Was top

Goede ervaring

Heel goed en snel geholpen

De dag na mijn melding kon ik al terecht voor reparatie van mijn kies. De kies werd goed en vakkundig gerepareerd.

Uitstekend geholpen

Al jaren prima geholpen door Dagmar en Leonie

Het was prima!

Het was super goed!

Vriendelijk en professioneel

Er werd direct ingespeeld op een probleem van mij en op zeer kort termijn opgelost.

Goed en correct behandeld!

Fijne tandarts met goede kennis en nauwkeurigheid behandeld!

Plezierig en vakkundig

Stipt, vlot en professioneel

Geen opmerkingen

Kundige betrouwbare tandartsen.

Fijne praktijk, zakelijk en kundig.

Prettige en nette tandarts

Hr Velers is een fijne en goede tandarts. Altijd klaar voor een praatje en maakt geen extra kosten indien die niet nodig zijn.

Correcte behandeling

Zie boven

Netjes en vriendelijk geholpen

Goede ervaring.

Mijn ervaringen zijn positief.

De behandelingen zijn voor mij, na jaren van angstig te zijn geweest bij een andere tandarts, een verademing. Zeer geruststellend en door de communicatie tijdens de behandeling voel ik me rustig en weet dat het goed komt. Ik ben erg tevreden. Niet meer met angst naar de tandarts.

Prettige „kwaliteit service

Prettige kwaliteit service

Uitstekend werk

Tandarts is zeer professioneel en kundig en verstaat zijn vak

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Goede behandeling

Altijd op tijd

Wordt prettig en behulpzaam geholpen

Zoals altijd prima!

Vriendelijk, meedenkend, duidelijk en vlot.

goed geregeld en deskundige behandeling

goed geregeld en deskundige behandeling, vriendelijke en meedenkende receptioniste

vlotte, vriendelijke halfjaarlijkse controle en röntgenfoto

Ik ga met een gerust hart naar de controles, omdat ik samen met mijn tandarts mijn gebit goed in de gaten houd. De tandarts denkt mee en spreidt eventuele dure behandelingen waar mogelijk. Dat is heel prettig. Controle verliep vlot en vriendelijk.

Snel en efficiënt

Erg positief

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.