Als zeer prettig en correct ervaren

Fijne kennismaking en professionele behandeling .

Vriendelijk en mi deskundig

Prettig

Prettige ontvangst en snel duidelijkheid

Jaren geleden tot onze verhuizing was ik patient bij de praktijk. Omdat ik weer een stralende lach wil heb ik gevraagd of zij mijn voortanden weer op kleur wilden brengen, was jaren geleden ook prima gelukt. Na een eerste consult meteen een positief advies en een passende offerte. In december wordt de klus geklaard.

Goed geholpen weer, en ontspannen sfeer

Heel goed

Altijd prima

Vakkundig geholpen en vriendelijke mensen

Zeer professionele en vriendelijke tandarts die je op je gemak stelt en uitstekende zorg biedt.

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij deze tandarts! Het hele team is professioneel, vriendelijk en stelt je direct op je gemak. De tandarts neemt de tijd om alles goed uit te leggen, luistert naar je vragen en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. De praktijk is schoon en modern uitgerust. Ik voel me hier altijd in goede handen en ga met een gerust hart naar mijn afspraak.

Zeer tevreden. Accuraat, vlot, kundig, empathisch

Zie boven

Hele goede ervaring. al jaren.

Gewoon goed

Doet wat hij doen moet.

Vriendelijk en correct geholpen

Er wordt de tijd genomen om iets uit te leggen en luisteren goed naar de patiënt. Een afspraak maken voor een behandeling is snel geregeld. Dus ik ben erg tevreden over het team Boomkamp!

gezellig.

geweldig je word netjes en vriendelijk geholpen.

Gewoon goed

Geweest voor controle , extra behandeling nodig, kon de zelfde morgen op een later tijdstip nog geholpen worden top

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen

Prima tandarts

Wordt altijd snel en kundig geholpen

Prima service in deze tandartspraktijk

Tandarts Pikkemaat is zeer vriendelijk en zorgvuldig.

Spontaan en vriendelijk, vakbekwaam en zorgzaam.

Zorg is goed verlopen met al zijn competenties het verstaan van het vak tandarts.

Zorgvuldig in behandeling.

Positief

Ik ben zeer tevreden over jullie praktijk. Jullie nemen de tijd, leggen goed uit wat er gaat gebeuren!

Prettige ervaren

Prima behandeling

Goed en netjes geholpen

Word altijd vriendelijk en correct behandeld.

Vriendelijke ontvangst en ook duidelijke uitleg van de behandelingen die eventueel moeten gebeuren. Ben zeer tevreden.

Heel erg fijn

Was een fijne ervaring. Dagmar vroeg of er dingen waren. Na de controle, legde hij de foto uit, en wat ik nog beter kon doen. Ook van mijn dochtertje (4 jaar) nam hij de tijd. Erg fijn

Fijne praktijk

Zeer kundige tandarts, luistert goed naar wens patiënt, prettige sfeer!

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.