Correct en deskundig

Deskundig

Heel goed

Heel goed en efficiënt geholpen

Netjes en goed geholpen!

Fijne tandarts vervolg afspraak was binnen een paar dagen , de behandeling was prima .

Professioneel

Legt goed uit,

prima hoor

Professioneel praktijk

Zeer ervaren tandartsen

Prettig en professioneel

Ik kon snel geholpen worden nadat ik belde voor een kleine schade aan een voortand.

Gewoon top

Supwr goed geholpen en vriendelijke tandarts en personeel

Goede professionele kennis!

Kom er al vele jaren het is bijna een plezier een om er heen te gaan.

geweldig

Ik ben weer fantastisch geholpen

Erg prettige sfeer

De behandeling is goed, de sfeer ontspannen wat voor mij als angsthaas fijn is. Er blijft altijd een beetje spanning hangen, ben er niet meer ziek van

Positieve ervaring

Wordt goed mee gedacht voor de oplossing.

Top Tandarts en assistenten !!

Zeer patient/ klant- vriendelijk en vak deskundig !!

Ghhhh

Gyuhhh

erg prettige behandeling, goede uitleg en perfecte behandeling. voel me volledig in vertrouwde hande

Ik rij graag deze extra kilometers voor een goede behandeling. Tanden krijg je maar een keer. Blij dat ik bij Dagmar in behandeling kan blijven.

Al het persooneel is even vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig.

Nooit geen onnodige behandelingen . Altijd zeer behulpzaam, meedenkend. Een zeer prettige tandarts omgeving.

Goede begeleiding

Ik word altijd correct geholpen

Was goed

Rustig & goede behandeling

Prima tandarts

Altijd vriendelijk

Goede uitleg

Prettig met goede uitleg

Altijd vriendelijk en zeer ervaren

Super vriendelijke en meedenkend

Vlotte behandeling.

Stukje van kies afgebroken; kon snel terecht voor behandeling die ook netjes werd verholpen.

Fijne tandarts, neemt tijd voor uitleg en stelt je op je gemak!

Duidelijke uitleg, doordat er ruimte in de agenda was kon behandeling gelijk gedaan worden tijdens controle afspraak

Fijne tandarts

Altijd meedenkend, verteld wat er gebeurt En proberen zich in jouw situatie aan te passen.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.