Ik heb een goed gevoel bij d behandeling.
Vriendelijk/aardig personeel leggen alles goed uit , altijd netjes en schoon
Je wordt altijd op de afgesproken tijd geholpen
Duidelijk uitleg gegeven en prima behandeld
Fijn om er naar toe te gaan als het nodig is.
Niks te kiagen
vakkundig geholpen en goede uitleg erbij.
geen toelichting
Netjes uitgelegd, gerustgesteld, professioneel en een leuke dosis humor
Komen afspraken goed na.
Correct en snel
Staan altijd spoedig klaar voor de patient. Zijn top
Nemen goed de tijd, om alles te bekijken, en bespreken.
Ik werd goed geholpen en eventuele vragen worden altijd met liefde beantwoord.
We gaan altijd met plezier naar de tandarts door de vriendelijke ontvangst, de duidelijke uitleg en positieve insteek van de tandarts. .
Ik kan alleen maar zeer positief zijn. Dit was nl mijn 1e keer bij u
Fijne tandarts, heel geduldig en behulpzaam.
Goed.
Vakkundig. Zowel arts als assistent.
Een Tandarts die begripvol is ,kundig en overlegt en uitlegt,
Blij met de tandarts die we nu hebben de kinderen gaan met plezier er naar toe. En dat is voor mij heel belangrijk
Was weer goed.
Ik word altijd prima geholpen. Ook denkt men goed mee naar eventuele oplossingen.
Boomkamp 2
7461 AX Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.