Uitstekend Behandeld.

Goede uitleg en behandeld.

Fijne ervaring

Doen alles rustig, en steeds vragen of het goed gaat.

Fijne tandarts

Heeeeeele fijne lieve tandarts. Ze is erg vrolijk en weet goed wat ze doet. Ze is top! Ik zou haar iedereen aanraden!

ze zijn vriendelijk

goede en kundige tandartsen

Uitstekend.

Het betrof behandeling van een client met een beperking. (syndroom van Down) Client was angstig voor de behandeling. Tandarts en assistent hebben letterlijk haar hand vast gehouden ter geruststelling. De praktijk heeft : 1) Er de tijd voor genomen en 2) De juiste aanpak gekozen. Hulde !

Zeer goede en uitstekende vriendelijke service!

Ik werd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.

Allemaal aardige mensen

Heb een heel aardige tandarts

Werkt vakkundig en vlot.

Tijdens de contróle werd er ook nog een korte reparatie verricht., ik hoef nu niet nog een extra afspraak te maken. Super!!

Geweldig geholpen ✅

Had slechte tanden dacht alles moet eruit maar nee hoefde niet ze zijn weer perfect in een woord geweldig ✅

Lastig te verwoorden

Geen persoonlijke behandeling, nogal afstandelijk

Heel goed, vakkundig en prettig geholpen

Er waren geen problemen dus ik stond snel weer buiten!

Geweldige tandarts

Hele prettige tandarts en zijn team, welke ook echt meedenkt ten opzichte van de ziektekostenverzekering. Qua behandeling ook geweldig, en bij deze tandarts durf ik het ook aan om zonder verdoving gaatjes te laten behandelen. Checkt tussendoor ook of het allemaal goed gaat.

geen enkele aanmerking of opmerking

zie boven

Vriendelijk en kundig

Zeer zeer tevreden

Dikke prima

Vriendelijke opgewekte receptie. Tijdens behandeling ook vriendelijke en open communicatie. Gevoel dat je in deskundige handen bent. Actuele bevindingen worden gedeeld maar ook de strategie naar de toekomst.

Super super fijne tandarts praktijk

Super vriendelijke behandeling. Vakkundig en altijd de tijd nemen voor de patienten. Het hele team een 10

Een hele fijne ervaring

Heel fijn

Goede tandarts met zeer deskundig personeel. En vak bekwaam. Duidelijke uitleg over de behandelingen.

Snel geholpen en tevreden

Voorheen minder tevreden maar nu prima geholpen

Snel en professioneel geholpen

Vlak voor de jaarwisseling een stukje van mijn kies gebroken. Ik kon gelukkig snel langskomen en direct kon de kies worden gerepareerd. Bijzonder prettig geholpen.

Zeer goede behandeling.

Onze ervaring met jullie als tandartsen team is gewoon erg goed

Her is een prettige tandarts

Zie boven

Tevreden

Vlotte behandeling

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.