top

mijn ervaring is erg positief, ik werd gelijk gerustgesteld en op vakkundige manier behandeld.

Snel, accuraat en altijd gezellig.

Zeer vriendelijk en meedenkend

Ondanks een kleine restauratie een prettig bezoek

Nvt

Altijd een goede behandeling door een vriendelijke tandarts

Goede zorg en vriendelijke tandarts en assistentes

Goede behandeling

Als patiënt kun je mee praten over de behandeling

Top tandarts

Een hele goede en hele fijne tandarts, en zeer vakdeskundig..zeer patiënt vriendelijk

Zoals altijd: top !

Dezelfde dag nog geholpen.

Fijne tandarts

Heel erg goede behandeling gehad!

Fijne Tandarts.

Altijd relax en duidelijk in behandeling.

Leonie is een heel fijne kundige tandarts

Ze neemt alle tijd en denkt mee.

Goed behandeld en goede uitleg.

De ontvangst was goed en de behandeling met uitleg ook.

Prettig contact, goed tijdschema als altijd

Prettig contact, goed tijdschema als altijd

Vriendelijk en goed georganiseerd.

Ik moest voor controle en heb mijn dochter van 2jaar meegenomen zodat ze kon 'wennen'. Het was een fijn bezoek en er was ook aandacht voor mijn dochter. Er is rust in de praktijk doordat er een goede organisatie achter zit, dat merk je als klant en dat is prettig.

begrepen

goed begeleid

Snel en duidelijk

Toch moet ik na deze behandeling terug. Vulling schuurt.....

perfect geholpen vakbekwaam.

Allen dingen duidelijk.

Gewoon goed!

Fijne tandartsenpraktijk. Alles word heel duidelijk uitgelegd. Geen lange wachttijden je bent zo aan de beurt.

Goed geholpen

Advies, (welke je krijgt aangereikt )op te volgen!!

Prima tandarts

Luistert altijd goed (top)

goed en rustig geholpen

Mevr. Pikkemaat is altijd rustig en vriendelijk.

Erg clientvriendelijk en goede communicatie.

Erg clientvriendelijk, goede communicatie en vakkundig.

Kom hier al jaren. Zeer tevreden

ontspannend

rustig en relax.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.