Vriendelijke en professionele zorg

Goede ervaringen bij tandarts Pikkemaat. Ze is zeer vriendelijk, hartelijk én stelt je als volwassene maar ook als kind op gemak. Dit geld natuurlijk ook voor de assistenten.

Plezierig ontvangst, keurig op tijd. Prima controle en advies.

Ik ben weer snel en goed geholpen. dank.

hoeft geen extra omschrijving

Top service

Goede behandeling van tandarts en ondersteunend personeel.

echt tevreden

Ik kon gelijk binnen komen en was snel klaar. Gebit goed onderhouden

Beter kan niet

Super goede en fijne tandarts

Kon er snel bij tussen

Tandarts Veelers heeft mij snel en correct behandelt( was ook geen gezicht zonder 3 voortanden) niets gevoelt vd zenuwbehandeling en morgenvroeg wordt de behandeling afgerond, ben echt zeer tevreden hoe alles tot nu toe verlopen is.

Atijd op tijd

Ik hoef nooit te wachten. Tandarts werkt keurig op tijd. Jammer dat de tarieven zo peperduur zijn. Maar die zijn bij andere praktijken niet anders.

Vriendelijk personeel

ik ben zeer tevreden om dat ik dezelfde dag nog langs kon komen.

zie hierboven

Prima!

Mijn tandarts is een fijne en aardige tandarts die goed uitlegt wat hij gaat doen. Dit is erg prettig!!

Afspraken correct Deskundig geholpen Goed advies Prettig contact

Snel geholpen

Fijne tandartsenpraktijk. Vakkundig en erg vriendelijk

Een fijne praktijk, weinig verschuivingen en bekwaam personeel.

Zoals altijd een prima ontvangst en daarna een duidelijke uitleg van de behandeling.

Heel erg fijn

Gebeld met een vraag en ik mocht een half uur later al komen. Heel erg fijn dat het zo serieus werd opgepakt!

Op tijd aan de beurt,

Prettige uitleg bij wat er gedaan wordt.

we werden even aan de tand gevoelt

was prima

Super tevreden

Was een stukje van mijn voortand afgebroken kon de andere dag gelijk komen.

Great!

Super goed en professionele, aandachtige en pijnloos behandeling. Ik ben super blij mee dat ik een goede tandarts heb. Hartelijk dank

Prima behandeld.

Vriendelijk en netjes behandeld. Netjes op tijd.

Prima tandarts

Prima geholpen

Prettige consult erg tevreden !

Snel en vakkundig geholpen

Geen enkel negatiefs opgevallen

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.