Vriendelijke assistentes en tandarts

Afspraak op de tijd .. uitleg voor behandeling ..

een goede tandartsenpraktijk.

en zeggen altijd precies wat er gaat gebeuren. ook als je het vraagt

Professioneel en persoonlijk

De tandarts verstaat zijn vak

Vriendelijk en goed geholpen

Alles wordt goed uitgelegd

snel en afspraak kunnen maken

Ik heb snel een afspraak kunnen maken en ben ook op tijd geholpen met de losse tand . tegelijkertijd nog een gaatje gevuld die toen zichtbaar was geworden. Ben ik best tevreden over

Word altijd zeer bekwaam geholpen

Word altijd heel goed geholpen

zeer te vreden

Hebben mij over de angst heen geholpen

Prima.

Klantvriendelijk en deskundig

goede en vriendelijke behandeling

word altijd snel geholpen met een goede uitleg over de behandeling.

er wordt altijd op tijd de nodige tijd genomen.

vriendelijk en netjes geholpen tijdens een korte controle in de 'vroege' morgen. de volgende afspraak gemaakt met de voorkeuren die opgegeven zijn.

Fijn geholpen

Correct en netjes geholpen.

Goed geholpen, vriendelijk. Denken met de klant/patient mee, maken kosten-baten overweging.

Altijd leuk en gezellig+ heel goede behandeling.

En dat is het.

Ik werd keurig op tijd en vriendelijk geholpen.

Correct

Ondanks het gevoel, dat het snel moest,( doordat je nu alvast in de stoel mag gaan zitten, terwijl de tandarts dan iets later komt. Op zich prima, maar zo werkten ze nooit..vandaar het gevoel) heeft V correct gehandeld,nl de tijd genomen. Aardige man. Prettige bijkomstigheid vond ik, dat.hun muziek heel zacht stond.

Prettige behandeling

Prettige sfeer en behandelingen altijd in overleg

Altijd goede behandeling

Goede behandeling

Prettig geholpen. Duidelijke uitleg

Vriendelijke tandarts, die je op je gemak stelt

Persoonlijk en ontspannen benadering

Tijdens de behandeling wordt altijd helder en duidelijk verteld wat er gebeurt en waarom! Er hangt een ontspannen en fijne sfeer

Groot vakmanschap

Goede service en communicatie

Komt afspraken na.

Geen angst meer om te gaan!

Redelijk

Hoop dat ik nu een x dezelfde tandarts hou

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.