Topzorg

Bekwaam personeel Vriendelijke medewerkers

Vlot en prima

Controle ging vlot en prima

Ben zeer tevreden over de tandarts

Zoals altijd goed

Goede adviezen gekregen en dit keer foto's gemaakt, wat belangrijk om problemen te voorkomen.

Ik ben vlot en goed geholpen

Nadat ik me aangemeld heb, hoef ik nooit lang te wachten. De tandarts is altijd vriendelijk en geeft goede uitleg en ook advies. Ook de assistentes zijn vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en goed geholpen

Geen lange wachttijd, snel geholpen, vriendelijke tandarts

Prima!

Na 17 jaar geen tandarts bezocht te hebben nu twee keer aan de Boomkamp geweest. Vorige keer pijnloze extractie van verstandskies. Nu nog geen minuut in de stoel gezeten omdat er niets aan de hand was en ik verder onder behandeling van een mondhygieniste sta. Dus heel veel ervaring heb ik er niet :).

Vriendelijk personeel

Fijne behandeling

Hhhh

Hhhhh

Ruime praktijk met vriendelijke tandartsen en assistentes.

Naar de tandarts gaan vind ik altijd weer vervelend, maar de tandarts die ik altijd heb is wel vriendelijk en de assistentes ook, dus dat maakt het wel minder erg.

Altijd zeer prettig om Leonie en assistenten jaarlijks te bezoeken

Prima en naar tevredenheid behandeld.

Correct geholpen, vriendelijke tandarts en assistente

Prima geholpen

Zeer tevreden!

Tandarts legt goed uit wat hij gaat doen.

Vriendelijk en snel.

Via de mail aangemeld, snel een telefoontje voor een afspraak.

Prima dienstverlening

Geen

Vriendelijk.vlot

Tandarts was op tijd. Vlot geholpen

Vriendelijk ontvangen en fijn geholpen!

Er hangt een ontspannen sfeer. Word goed uitgelegd over de behandeling. Er is tijd om vragen te stellen. Enigste minpunt is dat er op vrijdag geen afspraak gemaakt kan worden.

Alles wordt netjes afgehandeld

Het is een prima praktijk

Fijne, goede tandartspraktijk

Afspraak liep op tijd, fijn personeel

Altijd klantvriendelijk en deskundig

Prima praktijk

Je wordt goed ontvangen en fijn geholpen ,

Lieve leuke meedenkende tandarts

Afspraak op tojd en behandeling was goed

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.