was prima

Vriendelijk correct en ter zaken kundig

Goede behandeling

Ik werd goed en snel geholpen, iedereen was ook erg vriendelijk en behulpzaam

vriendelijke en goede behandeling

Vakkundige en vriendelijke behandeling.

Prims

Snel en adequaat geholpen

kundig en op tijd

snel eon kundig

Super vriendelijk

Hartelijk bij binnenkomst. Aandacht tijdens de behandeling.

Fijne tandarts

De tandarts stelt je op je gemak. Verteld wat hij gaat doen. Is rustig en heel aardig.

Goeie tandarts

Goed geholpen

Correct behandeld

Netjes en correct behandeld

Veelers is de. beste

Ik heb een fijne tandarts!!

Prima, tot nu toe, hoop wel dat ik dezelfde tandarts hou

Ik ben goed geholpen door de tandarts en gaf me duidelijke uitleg ook voor de toekomst.

Goed.

Goede behandeling en fijne uitleg.

snel

Snel en efficiënt

Heb helemaal niks gevoeld en alles is me duidelijk uitgelegd. Heel erg tevreden!

Goede en snelle controle, geeft een advies mee voor de verzorging van het gebit en mond, waar nodig een behandeling, Voor een behandeling even korte info over wat hij gaat doen. Fijne tandarts.

Vakkundig

Duidelijke uitleg

Alles goed geregeld, netjes en schoon

Geen lange wachttijd

Leonie is een fijne tandarts. Ze neemt de tijd en daarbij goede uitleg van wat ze gaat doen.

Zie boven

Zeer deskundig en prettig

Er wordt alle tijd genomen om de patiënt helemaal op z’n gemak te brengen om de handeling te verrichten

Prima!

Prettig in omgang, goede behandeling.

Goed en vlot behandeld

vriendelijke sfeer

Een nauwkeurige en vlotte controlle.

TOP

Was een heel positief VRIENDELIJKE,EN een HEEL ONTSPANNENDE BEHANDELING .DANK DAAR VOOR . ( PS. HAD EEN VROUWELIJKE ARTS. TOPPIE)

Fijne ervaring

Altijd vriendelijk en goede behandeling.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.