Snelle en correct

Netjes en correct behandeld. Geen onnodige vervolgafspraken maken zoals tandsteen verwijderen. Controle en tot over een halfjaar!

Fijne behandeling gehad.

Zeer vriendelijke tandarts. Ze vertelt wat ze gaat doen.

Gewoon goed geholpen

Ben zoals gewoonlijk goed en vriendelijk geholpen.

Goed!

Vriendelijk personeel en kundige tandarts , sinds ik hier kom , geen angst / zenuwen meer!

Keurige ontvangst, bijna op tijd en nette uitleg

zie bovenstaand

Aardig en snel en goed

Altijd vriendelijk en opgewekt met haar vak bezig

Mevr Pikkemaat is geduldig met mij ,ze weet dat ik bang ben. Maar ze neemt gelukkig de tijd om alles te bemoeien en rustig uit te leggen wat ze doet of gaat doen. Toppie

Altijd prima geholpen bij problemen met mn gebit

Na eerder slechte ervaringen bij een andere tandarts te hebben, wordt ik hier tot nu toe altijd prima geholpen.

Prettig en snel geholpen

Ik ben zekers geen groot fan van de tandarts..maar deze tandarts had ik voor de eerste x ivm dat andere tandarts weg is gegaan en ze stelde me gelijk op mijn gemak toen ze doorhad dat ik best spannend vond ...deze x voor een halfjaarlijkse controle...ik augustus terug voor een kies waar stukje vanaf gebroken is ...zal ook spannend zijn maar heb er vertrouwen in dat ze me dan weet gerust steld...

Top tandarts zeer tevreden

Top tandarts, snel vriendelijk en denkt met je mee. Was vroeger erg bang voor de tandarts maar dat is zeker voorbij. Ook de assistenten zijn heel vriendelijk. Dat is ook erg prettig.

prima service

Keurig op tijd. Alleen controle. Aandacht voor de patiënt.

Super tandarts

Vlot en correct geholpen

Uitstekende behandeling

Goede tandarts. Iedereen is daar vriendelijk

Netjes en vriendelijk geholpen.

Super en snel

Ik ben super snel geholpen en stond snel met een glimlach weer buiten!

Controle, deur in en deur weer uit

Simpele halfjaarlijkse controle. Geen bijzonderheden dit keer

professioneel en vriendelijk

deskundig

snel geholpen ( geen gaatjes!)

Fijn geholpen

Tandarts is erg aardig en laat je rustig slikken tussen door.

Een prettige en gemoedelijke sfeer en geen spanning.

Ik ervaar de behandelingen als prettig, met ruimte voor een gesprekje en de uitleg is helder.

Fijne tandarts die je gerust stelt.

Ze neemt de tijd voor je en vertelt wat ze gaat doen. Stelt je gerust.

Net contact en snelle goede controle

Goed geholpen

De behandeling ging snel en voorspoedig

Snel en fijn geholpen

Kundige tandarts en snel geholpen

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.