Tandarts die netjes en verstand van haar vak heeft

Zie boven

Super geholpen

Wordt vriendelijk en heel fijn geholpen.

korrekt

korrekt

Fijne tandarts

Fijne tandarts, kon goed met de kinderen en geeft goed advies

Plezierig en vriendelijke praktijk

In een prachtig pand zit een praktijk met bijzonder vriendelijk en correct personeel. Er heerst een ontspannen sfeer en de behandeling was prima.

Wij zijn zeer tevreden met onze tandarts luisterd goed naar ons en overlegt ook alles netjes met ons

Afgebroken tand weer als nieuw

Prettige sfeer. Vriendelijk.

Zie hier boven

Prima geholpen

Uitstekende uitleg wat er allemaal gedaan werd tijdens de behandeling

Je gaat niet graag naar de tandarts, maar het fijn om goed te worden geholpen

ik hoef nooit te wachten, altijd stipt op afspraak. goed advies, alleen jammer dat het zo vreeslijk veel geld kost.

Correct

Voor t eerst tandarts Veelers gehad .. prima tandarts legt eerst alles uit wat er aan de hand is en vervolgt dan met het behandel plan !

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Zie boven

Fijne praktijk

Fijn personeel

Ik kom niet voor niets uit zeewolde naar rijssen.

Leonie is een schat en vakkundig

Prettige behandeling en voldoende uitleg.

Geruststellende tandarts

Goed en keurige tandarts ,tijdens behandeling informeert zij de cliente waarmee zij mee bezig is .

Vriendelijk personeel, goed geholpen

Goed.

Fijne tandartspraktijk

De tandarts geeft een vertrouwelijk gevoel!!

Fijn team

Super fijne tandarts erg aan te bevelen, fijne en rustige sfeer

super netjes behandeld

Dood bang …

Ik ben niet graag naar de tandarts toe. En laatste keer 11 jaar geleden toen 3 weken geleden weer begon naar de tandarts toe Ook echt bang voor . Nu redelijk!!!

Vlot en goed werk.

Ik spreek niet zo goed Nederlands, maar ik vond het niet moeilijk om met de arts te communiceren, met vriendelijke groeten

Zeer goede informatie

Uitstekende praktijk

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.