Zeer zorgvuldig en heel vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel en er wordt erg zorgvuldig gewerkt. Alles netjes. We zijn erg tevreden.

Vriendelijke en professionele tandartsenpraktijk

Altijd goede ervaringen

Duidelijk aardig en vlot

Altijd strak op de tijd. Super prettig. Hij werkt snel, maar ook zeker heel vriendelijk ook naar de kinderen. Duidelijk kordaat en aardig. Ook de assistentes zeer vriendelijk

Snel en goed geholpen

Fijne tandarts!

Mw Pikkemaat weet je op je gemak te stellen. Ook de assistentes en receptioniste zijn erg aardig!

Prima en altijd gezellig!

Prima, professioneel en gezellig

prima behandeling

Gewoon Goed

Altijd en vriendelijk woord

Wordt Altijd goed behandeld

Heb de afgelopen jaren veel problemen met mn gebit gehad,de 2 tandartsen die ik voor dhr veelers had, waren echt niet prettig. Zijn heel slordig geweest met het repareren van mn gebit.Elke behandeling onder dhr Veelers heb ik tot nu toe als zeer prettig ervaren.

Mijn gebit word goed nagekeken en onderhouden

Je word netjes geholpen en goede uitleg wat er gebeuren moet.

vriendelijke en prettige benadering

je word altijd vriendelijk en prettig te woord gestaan er word duidelijk gecommuniceerd wat er gaat gebeuren en waarom je word gerustgesteld als ze merken dat je het spannend vind!

Tandarts zeer vriendelijk en hield tijdens mijn jongste bezoek rekening met mijn op dat moment lichamelijke probleem.

Prima geholpen een goede aandacht gekregen!

Vlug en snel

Op tijd aan de beurt en snel klaar

Vriendelijke en correcte behandeling

Vriendelijke en correcte behandeling

Tandarts geeft mij al rustig gevoel. En zegt dingen wat hij gaat doen.dat vind ik prettig

snel en deskundig geholpen

maakte ervaren indruk en gaf goede uitleg

Prima tandarts

Tandarts was op tijd en legt goed uit

Heel goed

Goede ervaring gebaseerd op kennis en kunde van de tandarts en assistentes. Vriendelijke medewerkers en zelden langer wachten dan de afgesproken tijd voor controle of behandeling.

Ik werd fijn en correct geholpen

Ik werd fijn en correct geholpen

Volgens afspraak vriendelijk en correct

Professioneel

Goede gedegen behandeling in prettige sfeer.

Je wordt zowel door assistentes als tandarts vriendelijk, duidelijk benaderd. Voor een afgebroken kroon kon ik dezelfde dag nog terecht voor reparatie. Tijdens de behandeling wordt eerlijk verteld wat nog mogelijk is met de kroon.

Dit is al mijn derde tandarts in enkele jaren.

Hele fijne tandarts!

Met aandacht en zorg voor klant, straalt rust uit, en is zeer kundig, weet wat ze doet.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.